reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty...

No mnie juz sie pytaja co dla noemi na urodziny...Jak dostanie kase to napewno jej nowe kolczyki jakies fajne kupie...Chcialabym jej odkupic taka jak dostala na chrzciny branzoletke z imieniem...ktora zgubila przy raczkowaniu :/ na szczescie nie sa droge... ;) o farmach tez myslalam ...i do tego ramki..zeby mogla zrobic np.obraz dla mamy :-)

reklama
ja to mam wczesniej glowkowanie co moejmu A kupic na 31 ur;/...a i Dusce...ech,,,w przyszlym roku w tym samym niemalze okresie i Gracjana ur dojda..nie mam pomyslow wcale.
Wczoraj kupilismy Klaudii lalke taka gadajaca bo mam ostatnio faze na bawienie sie w dom...w szkole...itd...i taka grajke-male radyjko - bo uwielbia filmy hannah monthana i high school...tam jest muzyka z nich...caly dzien ..dzis rano non toper..az uszy mi wiedly;/:)

Bozeee Hannah Montanna -masakra :-D moja bratanica ta malolate uwielbia...wogole gdzie sie nie rusze to ta mala brzydula :-D mloda teraz odlicza dni kiedy pojdziemy po jej wymarzone autko :-) jeszcze dwa razy musi spac w soim pokoju do rana ;-)

Klaudia na szczescie nie jest jej fanka;) ale lubi ogladac filmy dla dzieci ..no i pewnie to stad zainteresowanie ta muzyka...
z bajek najbardziej myszka miki, tom i jerry...

ja też nie mam pomysłu na prezent, u nas na tapecie Scooby doo, ostatnio odcinki jak był szczeniakiem :)

reklama
u nas Scooby-Doo tylko ta jedna bajka mu odpowiada, mam nagrane i tak w kółko różne odcinki ogląda, Zygzak tez trochę poszedł w odstawkę.

Do góry