reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty...

reklama
też mi się pomysł z biżuterią podoba :) my w przyszłym roku będziemy mieć taki problem, z tym że dla chłopca więc w ogóle nie wiem co by kupić

U nas bedzie skromnie...29-go czeka nas wyjazd na wesele... :/ planowalam zrobic cos w polsce ale nie wiem jak z czasem... a tu zrobie grilla na powietrzu :-) mamy takie miejsce gdzie mozna i grillowac i robic ognicho wiec pewnie tak tez zrobie...ale tylko grono znajomych....
Na 6 urodziny bedzie Disneyland-to juz postanowilam przed 3 urodzinami ;-)

ja najprawdopodobniej zrobie party dla dzieci w domu...bo Duska teraz troche pochodzila na imprezki i juz sama planuje kto u niej bedzie, co bedzie itd...
a co do prezentu szczerze nie wiem...zabawek ona ma tak duzo, ze nie mamy pomyslu...no i graci to pozniej...hmm..nie mam pojecia...

no ja własnie tez nie mam gdzie tego wszystkiego trzymać...a tu i urodziny i dzień dziecka....musze coś skladkowego wymyślic- jeden konkret a nie stos gratów
a urodzinki w domku

reklama
Mloda moja ma malo zabawek...teraz juz trzeci dzien spi w swoim pokoju bo chce te autka :-D a na urodziny chyba kasa i maly drobiazg...zobaczymy..ja wtedy mlodej kupuje co uwazam za stosowne.. kolczyki moze jej jakies nowe kupilabym...ostatnio jej kupilam fajne srebrne pajaczki...dupa pajaka to byla taka blekitna cyrkonia...az 4 godziny je miala...jeden sie znalazl,ale drugi zaginal...na szczescie grosze kosztowaly...bo tylko 10zl :-) na nastepny raz jak jej kupie musze bardziej srubki scisnac...

Do góry