reklama
ja już się powoli przymierzam, dla karola myslę o macie Fisher price tej do tv- macie jakieś doświadczenia, info na jej temat?
Kasia- a pytanie do ciebie bo mi Cicha podpowiedziała - jakie masz nosidełko, jak się sprawdza, gdzie kupiłaś???
Kasia- a pytanie do ciebie bo mi Cicha podpowiedziała - jakie masz nosidełko, jak się sprawdza, gdzie kupiłaś???
Pati -nie przegapilas- mam 10 - ale robilam wczesniej ze wzgledu na jeden dzien wolnego Adama- a oni go wezwali do pracy i kiszka.......
ale bedziemy robili powtorke
Kasiu chodzi o nosidelko dla mlodszego maluszka
My chcemy moim rodzicom na prezent fundnac bilety do UK - wczoraj pytalismy sie ich kiedy mogli by przyleciec:-)
ale bedziemy robili powtorke
Kasiu chodzi o nosidelko dla mlodszego maluszka
My chcemy moim rodzicom na prezent fundnac bilety do UK - wczoraj pytalismy sie ich kiedy mogli by przyleciec:-)
Kasiu napisałam Ci na priv a mata taka : Fisher Price EDUKACYJNA MATA DO TAŃCZENIA WAWA !! (807851442) - Aukcje internetowe Allegro
tylko nazwa w sumie taka że do tanczenia ale z opisu wynika że bardziej do innych gier zabaw niż tanczenia
tylko nazwa w sumie taka że do tanczenia ale z opisu wynika że bardziej do innych gier zabaw niż tanczenia
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Baska fajna ta mata...moze to by bylo cos dla Noemi...:-)
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Hmm ja narazie tylko obmyslilam dla jednej babci puzzle zrobione ze zdjecia Wojtka, dla Wojtka chcemy rozbudowac drewniana ciuchcie z IKEA, mezowi to nie mam zielonego pojecia co kupić?!?!
Podziel się: