reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty...

A do nas dziś przyszedł "Wodny świat" Wadera. Wojciaszek zachwycony, choć na razie na sucho. Prawdziwe wodne "odpalenie" prezentu nastąpi dopiero na Mazurach.

reklama
Tą metodą co piszesz Kakaw jest rehabilitowana moja córka i powiem że faktycznie jest dobra. Magdę uczymy właśnie słów poprzez pokazanie obrazka i podpisanie drukowanymi literami tego wyrazu i teraz jak w zerówce się uczy czytać to większość słów czyta bez problemu bo przerabiała je na logopedii i nie głoskuje ich tylko odrazu patrząc na wyraz wie co tam pisze:tak:

No my juz po urodzinach i prezenty juz mamy w domu :-)
A wiec dostala mloda: stroj kapielowy(bedzie na fotkach:-)
,kolo do plywania ale takie w ktore sie wklada dziecko jak do chodzika ,mialam juz takie ale peklo wiec zamowilam u dobrej cioci :-)
Konik ze skrzydlami a na nim jakas laleczka :-)
Dwie maskotki,lamka nocna w srodku z rybkami,torebka,slodycze no i kasa :-)

teraz jeszcze ur.bedziemy wyprawia tu wiec doleci kolejna tura prezentow :-)

No no Noemi ale masz fajnie podwójne prezenty i urodziny:tak:Ale u nas będzie podobnie bo 21 czerwca jedziemy do Szwecji i wracamy 29 więc jedne urodziny zrobimy tam a potem w Polsce dla rodzinki no a 4 lipca już na wakacje wyjeżdżamy więc będziemy mieć szalone tempo:tak:

u Oli z prezentami wyszło krucho. Mało osób pamietało o jej uroczystości. Ale co tam. grunt, ze my ja rozpuszczamy na maksa. Dostała rower a w niedziele dostanie jeepa na akumulator. Jest superasny. Zrobie mu póxniej zdjecia z Ola w srodku. ale to dopiero w niedziele. :-)

a ja chyba nie pisałam o tych prezentach z zeszłego weekendu? większość widac na zdjęciach :)
skłądane krzesełko kubusiowe, piłka kubusiowa do turlania i skakania, puzzle takie duże z bohaterami z bajek, domino disneyowe, koszulka polo, zestaw spodenki krótkie plus koszulka (na 98 i kurna troche maławe, ale przeurocze - nie weim jednak czy nei pchne dalej bo po praniu może być za małe), do tego trzy różne samochody (jeden już nie przeżył zderzeń z balkonem i trochę się połamał :), myjka kubusiowa, pudełko z literkami magnetycznymi , no i to co już wcześniej pisałam...generalnie cierpi na tym że dzień dziecka razem z urodzinami bo od chrzestnych pojedyncze prezenty..ale oczywiscie nei to jest najważniejsze :) acha i jeszcze czekamy na jakieś elementy do kolejki piko ale pewnie leżą gdzieś na poczcie, Paweł wyjął swoją kolejkę i regeneruje ją i się chłopaki zaczynają bawić
więc u nas było prezentów sporo ale mniej treściwie :)

reklama
Do góry