reklama
Tą metodą co piszesz Kakaw jest rehabilitowana moja córka i powiem że faktycznie jest dobra. Magdę uczymy właśnie słów poprzez pokazanie obrazka i podpisanie drukowanymi literami tego wyrazu i teraz jak w zerówce się uczy czytać to większość słów czyta bez problemu bo przerabiała je na logopedii i nie głoskuje ich tylko odrazu patrząc na wyraz wie co tam pisze
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No my juz po urodzinach i prezenty juz mamy w domu :-)
A wiec dostala mloda: stroj kapielowy(bedzie na fotkach:-)
,kolo do plywania ale takie w ktore sie wklada dziecko jak do chodzika ,mialam juz takie ale peklo wiec zamowilam u dobrej cioci :-)
Konik ze skrzydlami a na nim jakas laleczka :-)
Dwie maskotki,lamka nocna w srodku z rybkami,torebka,slodycze no i kasa :-)
teraz jeszcze ur.bedziemy wyprawia tu wiec doleci kolejna tura prezentow :-)
A wiec dostala mloda: stroj kapielowy(bedzie na fotkach:-)
,kolo do plywania ale takie w ktore sie wklada dziecko jak do chodzika ,mialam juz takie ale peklo wiec zamowilam u dobrej cioci :-)
Konik ze skrzydlami a na nim jakas laleczka :-)
Dwie maskotki,lamka nocna w srodku z rybkami,torebka,slodycze no i kasa :-)
teraz jeszcze ur.bedziemy wyprawia tu wiec doleci kolejna tura prezentow :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ciekawe jak to u nas bedzie:-) planuje party przed domem mam nadzieje ze bedzie pogoda
No no Noemi ale masz fajnie podwójne prezenty i urodzinyAle u nas będzie podobnie bo 21 czerwca jedziemy do Szwecji i wracamy 29 więc jedne urodziny zrobimy tam a potem w Polsce dla rodzinki no a 4 lipca już na wakacje wyjeżdżamy więc będziemy mieć szalone tempo
u Oli z prezentami wyszło krucho. Mało osób pamietało o jej uroczystości. Ale co tam. grunt, ze my ja rozpuszczamy na maksa. Dostała rower a w niedziele dostanie jeepa na akumulator. Jest superasny. Zrobie mu póxniej zdjecia z Ola w srodku. ale to dopiero w niedziele. :-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No no ,Widze u Olci malo ale tresciwie :-)
U nas do puli z prezentami doszlo 100 euro...ale to jeszcze nie koniec ;-)
U nas do puli z prezentami doszlo 100 euro...ale to jeszcze nie koniec ;-)
a ja chyba nie pisałam o tych prezentach z zeszłego weekendu? większość widac na zdjęciach
skłądane krzesełko kubusiowe, piłka kubusiowa do turlania i skakania, puzzle takie duże z bohaterami z bajek, domino disneyowe, koszulka polo, zestaw spodenki krótkie plus koszulka (na 98 i kurna troche maławe, ale przeurocze - nie weim jednak czy nei pchne dalej bo po praniu może być za małe), do tego trzy różne samochody (jeden już nie przeżył zderzeń z balkonem i trochę się połamał , myjka kubusiowa, pudełko z literkami magnetycznymi , no i to co już wcześniej pisałam...generalnie cierpi na tym że dzień dziecka razem z urodzinami bo od chrzestnych pojedyncze prezenty..ale oczywiscie nei to jest najważniejsze acha i jeszcze czekamy na jakieś elementy do kolejki piko ale pewnie leżą gdzieś na poczcie, Paweł wyjął swoją kolejkę i regeneruje ją i się chłopaki zaczynają bawić
więc u nas było prezentów sporo ale mniej treściwie
skłądane krzesełko kubusiowe, piłka kubusiowa do turlania i skakania, puzzle takie duże z bohaterami z bajek, domino disneyowe, koszulka polo, zestaw spodenki krótkie plus koszulka (na 98 i kurna troche maławe, ale przeurocze - nie weim jednak czy nei pchne dalej bo po praniu może być za małe), do tego trzy różne samochody (jeden już nie przeżył zderzeń z balkonem i trochę się połamał , myjka kubusiowa, pudełko z literkami magnetycznymi , no i to co już wcześniej pisałam...generalnie cierpi na tym że dzień dziecka razem z urodzinami bo od chrzestnych pojedyncze prezenty..ale oczywiscie nei to jest najważniejsze acha i jeszcze czekamy na jakieś elementy do kolejki piko ale pewnie leżą gdzieś na poczcie, Paweł wyjął swoją kolejkę i regeneruje ją i się chłopaki zaczynają bawić
więc u nas było prezentów sporo ale mniej treściwie
reklama
Podziel się: