A fajowe prezenty! My Miskowi kupimy chyba ten wodny świat Wadera, bo on uwielbia taplać się w wodzieOd chrzestnej ma dostac jakiś pociąg, nasi Rodzice kupili mu już piaskownicę i zjeżdżalnię, które widziałyście na działkowych zdjęciach. Nazbiera się tych zabawek ;-) Aha, pisze o prezentach na dwie okazje:-)
reklama
jej superasne te prezenty. Klocki duplo sprawiły by Oli napewno wielką frajdę. My imprezkę urodzinową będziemy robić również 01.06. A co do prezentów, nie wiem co dostanie. Narazie jest to wielką tajemnicą. Nik nic nie chce powiedzieć.
Klaudusiu gratulujemy udanej imprezy urodzinowej. Tyle prezentów dostać to frajda.
Klaudusiu gratulujemy udanej imprezy urodzinowej. Tyle prezentów dostać to frajda.
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Dziewczyny a mnie sie ostatnio to GRAND SOLEIL-KUCHNIA Z ZAMK.OBIEG WODY+48 ELEMNT (365230994) - Aukcje internetowe Allegro
spodobało
i chyba będzie ściepa rodzinna
spodobało
i chyba będzie ściepa rodzinna
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
tez podoba mi sie taka kuchnia,ale Noemi wiem ze podobalaby sie na dwa dni...Wlasnie kuchnie kupilam na gwiazdke bratanicy to bawila sie mloda ale zeby w jakis zachwyt wpasc to nie.... Ja jak mowilam od rodziny sciagam kase,od nas nic nie dostanie Za to w niedziele dokladnie w jej urodziny i dzien dziecka chce zabrac niunie nad morze na lody itd...taki rodzinny dzien... ..a moze i do zoo zajdziemy Jestesmy ograniczeni czsowo w polsce bo bedziemy tylko na weekend...Ale za to trzecie urodziny bedziemy spoedzac bardziej na wesolo.... wtedy mloda bedzie wiecej kumala i chce ja gdzies zabrac np.do Heide parku lub jakis safari park...A na 5 urodzinki marzy mi sie Disneyland :-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Chcialam bardzo podziekowac rodzince naszych Mamootkow za karteczke urodzinowa...Strasznie mnie zaskoczylas :-) i bardzo sie cieszymy .. :-)
reklama
Podziel się: