reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Baska tu taki znalazlam do krorego nie potrzebny bagaznik...Proponuje Ci wyszukac czegos dobrej firmy bo ja osobiscie troche balabym sie ze bez bagaznika jakos malo stabilne te oteliki...Ten akurat co znalazlam jest do 22kg.. Widzialam tez takie na kierownice ale tylko do 15kg...
Fahrrad-Kindersitz Römer Jockey Relax mit Halterung bei eBay.de: Kindersitze (endet 13.05.08 20:09:29 MESZ)
Ja osobiscie zdecyduje sie albo na ten :
KINDERSITZ KETTLER FLIPPER FAHRRAD RAD KINDER SITZ bei eBay.de: Kindersitze (endet 13.05.08 22:34:27 MESZ)
albo na ten....
Römer Jockey Relax Fahrrad Kindersitz TÜV/GS GEPRÜFT 08 bei eBay.de: Kindersitze (endet 19.05.08 11:51:10 MESZ)
lub ten....
PEGASUS KINDER SITZ KINDERSITZ FAHRRAD HINTEN GRAU/ROT bei eBay.de: Kindersitze (endet 22.05.08 22:29:08 MESZ)
Wazne zeby foteliki byly oznaczone TÜV / GS geprüft
Fahrrad-Kindersitz Römer Jockey Relax mit Halterung bei eBay.de: Kindersitze (endet 13.05.08 20:09:29 MESZ)
Ja osobiscie zdecyduje sie albo na ten :
KINDERSITZ KETTLER FLIPPER FAHRRAD RAD KINDER SITZ bei eBay.de: Kindersitze (endet 13.05.08 22:34:27 MESZ)
albo na ten....
Römer Jockey Relax Fahrrad Kindersitz TÜV/GS GEPRÜFT 08 bei eBay.de: Kindersitze (endet 19.05.08 11:51:10 MESZ)
lub ten....
PEGASUS KINDER SITZ KINDERSITZ FAHRRAD HINTEN GRAU/ROT bei eBay.de: Kindersitze (endet 22.05.08 22:29:08 MESZ)
Wazne zeby foteliki byly oznaczone TÜV / GS geprüft
patrycja24berlin
Tüv i Gs to oznacza ze przeszly te wszystkie testy... a GS to juz sa te najlepsze testy...Np.placowka nie zwiazana z firma testuje te foteliki i jesli spelniaja wszystkie normy dostaja to oznaczenie...i tylko na 5 lat bo wtedy znowu testuja i znowu oceniaja...Echh ciezko przetumaczyc mi z niemieckiego
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
fajne foteliki ale ja najpierw musze dorobic się roweru:-)
patrycja24berlin
a my tez potrzebujemy jeszcze jeden....dla Adama....
my juz mamy zestaw do rowerowego podrózowania..ale niestety - ja swoj rower w PL...tu moge sama jeździc na "mężowym"..i jeźdze...bo maz narazie nie moze forsowac kręgosłupa.., a jakos małej nie zabieram ze sobą(nie było okazji..?)..chwila dla siebie
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
My też musimy się dorobić drugiego roweru, i do niego siedzonko dla Martusi- bo na ten rower, co mamy, to chyba nic nie znajdziemy-ogólnie fajny, ale ma taką dziwną ramę i jest bez bagażnika.
Mamy już prezent na urodziny dla Martuni- kolejkę :-) ona uwielbia ciuchcie- może mało kobiece upodobania :-) więc kupiliśmy jej taką fajną, z drewnianymi torami, i można zrobić most, załadować klocki na wagonik- super, na pewno jej się spodoba. Jak miała taką badziewiasta plastikową kolejkę, to ciągle się nią bawiła, ale jako że było to badziewie, to się szybko rozpadło i teraz chodzi po kątach i szuka "gdzie moja ciuchcia?!"
Mamy już prezent na urodziny dla Martuni- kolejkę :-) ona uwielbia ciuchcie- może mało kobiece upodobania :-) więc kupiliśmy jej taką fajną, z drewnianymi torami, i można zrobić most, załadować klocki na wagonik- super, na pewno jej się spodoba. Jak miała taką badziewiasta plastikową kolejkę, to ciągle się nią bawiła, ale jako że było to badziewie, to się szybko rozpadło i teraz chodzi po kątach i szuka "gdzie moja ciuchcia?!"
reklama
a my chyba nie będziemy kupować żadnego konkretnego prezentu dla Izy, za to do 2 do 4 czerwca planujemy wyjazd do Tatralandii, myślę że Iza będzie miała z tego więcej radości niż z kolejnej zabawki.
http://www.tatralandia.sk/main.php?menu=deti〈=pl
http://www.tatralandia.sk/main.php?menu=deti〈=pl
Podziel się: