reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty...

reklama
Baska tu taki znalazlam do krorego nie potrzebny bagaznik...Proponuje Ci wyszukac czegos dobrej firmy bo ja osobiscie troche balabym sie ze bez bagaznika jakos malo stabilne te oteliki...Ten akurat co znalazlam jest do 22kg.. Widzialam tez takie na kierownice ale tylko do 15kg...

Fahrrad-Kindersitz Römer Jockey Relax mit Halterung bei eBay.de: Kindersitze (endet 13.05.08 20:09:29 MESZ)

Ja osobiscie zdecyduje sie albo na ten :

KINDERSITZ KETTLER FLIPPER FAHRRAD RAD KINDER SITZ bei eBay.de: Kindersitze (endet 13.05.08 22:34:27 MESZ)

albo na ten....

Römer Jockey Relax Fahrrad Kindersitz TÜV/GS GEPRÜFT 08 bei eBay.de: Kindersitze (endet 19.05.08 11:51:10 MESZ)

lub ten....

PEGASUS KINDER SITZ KINDERSITZ FAHRRAD HINTEN GRAU/ROT bei eBay.de: Kindersitze (endet 22.05.08 22:29:08 MESZ)

Wazne zeby foteliki byly oznaczone TÜV / GS geprüft

Patrycjo a co ozacza : TÜV / GS geprüft ?

Foteliki sa bardzo ładne. Sama chciałabym takim byc wozona:-):-)

Tüv i Gs to oznacza ze przeszly te wszystkie testy... a GS to juz sa te najlepsze testy...Np.placowka nie zwiazana z firma testuje te foteliki i jesli spelniaja wszystkie normy dostaja to oznaczenie...i tylko na 5 lat bo wtedy znowu testuja i znowu oceniaja...Echh ciezko przetumaczyc mi z niemieckiego :-D

my juz mamy zestaw do rowerowego podrózowania..ale niestety - ja swoj rower w PL...tu moge sama jeździc na "mężowym"..i jeźdze...bo maz narazie nie moze forsowac kręgosłupa.., a jakos małej nie zabieram ze sobą(nie było okazji..?)..chwila dla siebie:-D

My też musimy się dorobić drugiego roweru, i do niego siedzonko dla Martusi- bo na ten rower, co mamy, to chyba nic nie znajdziemy-ogólnie fajny, ale ma taką dziwną ramę i jest bez bagażnika.
Mamy już prezent na urodziny dla Martuni- kolejkę :-) ona uwielbia ciuchcie- może mało kobiece upodobania :-) więc kupiliśmy jej taką fajną, z drewnianymi torami, i można zrobić most, załadować klocki na wagonik- super, na pewno jej się spodoba. Jak miała taką badziewiasta plastikową kolejkę, to ciągle się nią bawiła, ale jako że było to badziewie, to się szybko rozpadło i teraz chodzi po kątach i szuka "gdzie moja ciuchcia?!"

reklama
Do góry