reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Prezenty

Idzia Maksik jeszcze nie umie pisac i czytac. Niechce na sile o zmuszac wiec dalam mu spokoj i zauwazylam ze sam sobie siadzie i zaczyna cos pisac jak nie zna jakies literki to sie dopytuje, owszem w domu pelno pomocy typu ksiazeczek z literkami i innymi podobnymi zadaniami ale narazie sie kurza ;-) Ogladalam tez kiedys te scrabble i sie zastanawialam czy mu nie kupic ale nie wiem czy nie beda dla niego za trudne biorac pod uwage ze zna narazie malo literek ;-);-)
A powiedz mi co to ta gra Farmer bo jedna pani w sklepie ja polecala ze czesto ja rodzice kupuja ale nic na jej temat mi nie powiedziala.

reklama
A z tym laptopem to niezłe;-) A ja myslałam, że to ja za dużo wymagam od mojego dziecka:-D:-D:-D

Ktoś z rodziny chce Jagodzie kupić. Tyle, że dla mnie to strata kasy, a poza tym wydaje mi się że jeszcze za wcześnie.
A drugie poza tym, to od razu wole Jagodę uczyć na normalnym sprzęcie, pokazać do czego jest myszka...

No Inguch już wie, od czego jest myszka - od czego jest myszka - jak tylko się do neij dorwie to klika aż mi do całkowitego zwieszenia kompa:crazy: i nie zajmuje jej to więcej niż 15 sek:baffled: No i wie, jak zresetować kompa zarówno mojego laptopa jak i stacjonarnego moich rodziców:crazy:

no coz ... doswiadczona z niej kobitka :)
nasza mala czesto przyglada sie jak gra michal lub ja cos robie na kompie ... czasami dorwie sie dzo myszki ... ale nic poza tym ... a ponoc sa gry komputerowe dla dzieci od lat 3 .... :)

A Julek rok temu dostał w prezencie podobną do tej kolejkę z Tchibo.
Bardzo się nią lubi bawić, jest dość solidnie wykonana, lokomotywa jest na baterie, jeździ i wydaje dźwięk pociągu. Może któremuś dziecku by się spodobała. W sklepach Tchibo jeszcze ją można dostać.

Ja z zakupów w Tchibo jestem zadowolona - teraz w prezencie mikołajkowym Tomek mi sprawił fajną sportową kurtkę narciarską (ale z myślą o chodzeniu). W dodatku zapłacił za nią 119, a nie 149, bo mieli złą cenę na półce i się wykłócił :tak::tak::tak:

Kupiłam tam też w prezencie teściowi zestaw ciepłochronnej bielizny (bo zmarzluch z niego straszny).

Różnie :)
Raczej przez internet ostatnio, ale jak sobie tą kurtkę upatrzyłam to Tomek się wybierał gdzieś gdzie był sklep i wstąpił, i kupił i zaoszczędził :-D

No ja juz dzis czesciowo prezenty pokupilam. No i tak jak sobie obiecalam dzieciaki nie dostana pd nas zadnej zabawki(dostana w przedszkolu i pewnie od jakis ciotek :-D) wiec kupilam im po puzzlach i grach. Jak znajde na allegro to si epochwale jakies ;-)
Maksikowi
http://www.allegro.pl/item489680156_puzzle_3_d_cars_120_elementow_firma_trefl.html
http://www.allegro.pl/item487845777_bajkowe_kalambury_gra_planszowa_trefl.html
A dla Majcika nie moge znalezc na allegro ale kupilam jej drewniana rodzinke misow ktora sie uklada w rozne ubranka, ma juz jedna taka wersje i uwielbia je, no i puzzle myszka miki (bardzo lubi ogladac Klub Myszka Miki) ale takie 3 rozne wersje w jednym pudelku.
Najsmieszniejsze jest to ze nie pamietam czy jeszcze im cos kupilam bo prezenty leza w bagazniku :):):) No i patrzac na ceny w necie to sporo zaoszczedzilam.

Ach no i Darkowi wiem juz co kupie, jego portfel sie prawie juz rozpadl wiec nie ma co wymyslac :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja przywiozlam ze soba prezenty dla malego od babc,dostalnie tablice dwustronna,mikolaje za okno na sznurze i zestaw do sprzatania z mopem,odkurzaczem i jakimis tam bajerami.Od nas chyba tor drewniany z pociagiem bo jak widzi w gazetkach to szalu dostaje i krzyczy ja to ja to BITTE :-D wiec chyba to kupimy.A reszty jeszcze nie wiem.

Do góry