reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Prezenty

Julek dostał swoją gitarę (taką prawdziwą dla dzieci od 4-7 lat). No i przeszczęśliwy - mogą razem z Tomkiem grać.

reklama
tablica czarodziejska z Tchibo :) znaczy może nie taka czarodziejska ale magnetyczna heh tylko dostanie prezent dopiero w Wigilie :)
prezent musialam onilne kupować bo przegapiłam kolekcje w sklepie

Kompletnie brak mi pomysłu na prezenty na Dz. Babci i Dziadka.
A już nie chcę kupować nic z Jagodą.
Mogłaby już zacząć laurki robić :cool2:
Chciałam ich wysłać na kabaret jakiś, ale nic ciekawego w okolicach nie ma.
A ile razy można ich do operetki wysyłać.
Babcię (moją) tylko na kabaret wyślę.

Macie już coś?

Wczoraj w przypływie głupawki, wymyśliliśmy z Andrzejem, że im damy po szynce babuni i dziadunia :cool2:
Jeszcze trochę i faktycznie to zrobię.

Ja oprawiłam w ramki pierwsze rysunki Antosia- oczywiście wybrałam te, n aktórych cos tak mozna zobaczyć;-) jeden jest zrobiony z plasteliny... wydaje mi się, ze to fajna pamiatka.
a jak dzieciaki podrosną hehe to i łatwiej bedize- laurki super sprawa, moja mama do tej pory wszytskie trzyma ktore kiedys jej z bratem dawaliśmy.

Wczoraj w przypływie głupawki, wymyśliliśmy z Andrzejem, że im damy po szynce babuni i dziadunia :cool2:
Jeszcze trochę i faktycznie to zrobię.
Hmmm no to do kompletu sledziki babuni i Dziadka :-) nawet smaczne :-) A wlasnie na blacie lezy mi tez makaron babuni :-p:-p:-p

No a ja tez bez pomyslu, dzis juz moi rodzice przyjezdzaja na przedstawienie do dzieciakow do przedszkola. Maksik nie wie ze juz jada zrobia mu wielka niespodzianke jak przyjda po niego do przedszkola.W piatek maja przedstawienia i goscine :-) Prezenty pewnie bede tez robic w przedszkolu. Prawie miesiac temu robili tez w przedszkolu fotki na dzien babi i dziadka ale jeszcze ich nie ma :dry::dry::dry::dry:Wczoraj jak odbieralam Maksiak to sie okazalo ze u Mai w grupie chodzi tylko 5 dzieci normalnie jakas u nich epidemia wszyscy kaszla. Juz to widze jak beda w piatek mieli przedstawienie :dry::dry::dry:
CO do laurek u nas Maksik zaczyna robic juz takie konkretne :-) A dziadkowie u siebie w domu maja cala kolekcje rysunkow i nie sa pochowane tylko wisza na kazdych drzwiach w calym mieszkaniu. Nawet zaprzyjazniona pani kwiaciarka ma przyczepione rysunki M&M na wystawie :sorry2:

reklama
Do góry