reklama
No to na dobre trzeba odkurzyc ten watek. Swieta tuz tuz. W sobote jade do hurtowni i moze cos kupie dla swoich dzieciakow tez. Tylko nie mam pomyslu na Majcika, Maks w ostatecznosci dostanie Lego, zaczal je zbierac wiec to jakies pewniak. Rodzince powiedzialam ze jak cos to dzieciakom niech kupia jakies gry i puzzle, bo ostatnio wszyscy w nie gramy.
Ale z Majcikiem bedzie problem w ostaecznosci kupie tez jakies drewniane klocki , puzzle itp...... no ale moze macie jakis fajny pomysl?
Ale z Majcikiem bedzie problem w ostaecznosci kupie tez jakies drewniane klocki , puzzle itp...... no ale moze macie jakis fajny pomysl?
sama zastanwialam sie co kupic malej ... i nie tylko jej
michal juz od zeszlych swiat prosi o sterowanego pilotem smiglowca ... chyba teraz dostanie
a kamila ? juz nam sie tyle zabawek w domu powala ze nie mam co z nimi robic (potrzebny chyba przeglad i zarekwirowanie czesci :-) ) znowu klocki ? moze tym razem jakis mniejszy zestaw ?
michal juz od zeszlych swiat prosi o sterowanego pilotem smiglowca ... chyba teraz dostanie
a kamila ? juz nam sie tyle zabawek w domu powala ze nie mam co z nimi robic (potrzebny chyba przeglad i zarekwirowanie czesci :-) ) znowu klocki ? moze tym razem jakis mniejszy zestaw ?
U mnie Majcik nie bierze sie wcale za klocki Owszem puzlle, cos do ukladanie (nie klocki) Pani w przedszkolu ja chwalila ze potrafi dla 4 latkow jakies kombinacje ukladac. Chyba sie dopytam co to bylo to moze sie rozgladne za czyms takim. Ach ostatnio w sklepie widziala zestaw do kapania lalek (maja takie cos w przedszkolu) i bardzo chciala zeby jej kupic. :-):-):-)
A wiecie moze co lubia dziewczynki w wieku 5 lat?
A wiecie moze co lubia dziewczynki w wieku 5 lat?
nie wiem ... moze jakas prosta gra logiczna ?
ale wiem co lubia dziewczynki w wieku 12 lat - moja chrzesnica juz zapowiedziala ze zbiera pieniadze na aparat fotograficzny
tak wlasnie biegalam po necie i wpadlam napomysl ze w tym roku nas mikolaj przyniesie mozliwie najwiecej gier planszowych ; znalazlam ciekawa strone gdzie mozna troche poczytac i poszukac :
gry planszowe - sklep planszomania.pl
mysle ze znajde cos dla kazdego w wieku od 7-8 lat w zwyz - bo takie mam dzieciaki w rodzinie
a w szkole dzieiciom chcemy na mokolaja kupic kubki ze zdjeciem klasowym i jesczze jak by byly z imieniem z drugiej strony
ale wiem co lubia dziewczynki w wieku 12 lat - moja chrzesnica juz zapowiedziala ze zbiera pieniadze na aparat fotograficzny
tak wlasnie biegalam po necie i wpadlam napomysl ze w tym roku nas mikolaj przyniesie mozliwie najwiecej gier planszowych ; znalazlam ciekawa strone gdzie mozna troche poczytac i poszukac :
gry planszowe - sklep planszomania.pl
mysle ze znajde cos dla kazdego w wieku od 7-8 lat w zwyz - bo takie mam dzieciaki w rodzinie
a w szkole dzieiciom chcemy na mokolaja kupic kubki ze zdjeciem klasowym i jesczze jak by byly z imieniem z drugiej strony
Jagoda ma fazę na wozy strażackie, więc dostanie z lego duplo, ale ten większy. Przy czym nie chcemy całej remizy, a sam samochód.
Już leży w szafie.
No ale to Mikołaj. Jeszcze gwiazdka została.
Na razie nie jestem pewna, czy może kierownicę.
Albo cos innego.
Starszym już zamówiłam kalendarze.
Siostrze i szwagrowi ręczniki turystyczne - małe, cienkie, a chłonne (podobno)
Z Andrzejem oczywiście mam zagwozdkę.
Rodzicom tez bym jeszcze chętnie co kupiła.
Już leży w szafie.
No ale to Mikołaj. Jeszcze gwiazdka została.
Na razie nie jestem pewna, czy może kierownicę.
Albo cos innego.
Starszym już zamówiłam kalendarze.
Siostrze i szwagrowi ręczniki turystyczne - małe, cienkie, a chłonne (podobno)
Z Andrzejem oczywiście mam zagwozdkę.
Rodzicom tez bym jeszcze chętnie co kupiła.
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
U nas dla Julka będzie Gitara, bo już sobie Tomek przy nim pograć nie może.
Innych pomysłów nie mam :------(
Innych pomysłów nie mam :------(
Ten zestaw to byla wanna dla lalki no i plastikowe np szampon do wlosow, mydlo. Gabka i jakies inne rzeczy, dokladnie nie pamietam bo mnie to nie interesowalo :-):-)Ja sie spieszylam cos innego zobaczyc :-):-):-) NO ale chyba sie nad tym prezentem zastanowie bo dzis znow lala sie kapala z Majcikiem w wannie. No i oczywiscie znow lalka chcial siku podczas kappieli :-):-):-)
U nas na 6 grudnia to sie robi male prezenty, takie zeby sie zmiescily w bucie, bo u nas trzeba wyczyscic wieczorem buty a rano sie znajduje w nich prezenty ;-);-);-)
U nas na 6 grudnia to sie robi male prezenty, takie zeby sie zmiescily w bucie, bo u nas trzeba wyczyscic wieczorem buty a rano sie znajduje w nich prezenty ;-);-);-)
reklama
Ja właśnie dziś kupiłam dla Ingucha ciastolinę-dentystę na Mikołajki. Jest zafascynowana zębami i juz dawno chciała, żeby jej to kupić
Nie wiem, co na Gwiazdkę - moja mama chce kupić kuchnię albo domek dla lalek
A o Igoruchu nie pomyślałam - a też musze mu coś kupić, bo co Inguch pomyśli, jak ona dostanie a on nic Co można kupić 3-miesięcznemu pulchniakowi na Mikołajki
Nie wiem, co na Gwiazdkę - moja mama chce kupić kuchnię albo domek dla lalek
A o Igoruchu nie pomyślałam - a też musze mu coś kupić, bo co Inguch pomyśli, jak ona dostanie a on nic Co można kupić 3-miesięcznemu pulchniakowi na Mikołajki
Podziel się: