reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty

widzialam ta chuste u kolezanki.
nosila bobasa tak jak ta kobitka na zdjeciu ksiazeczki co ma juz dosc sporego chlopca.
Bardzo praktyczne sie wydaje :tak:

reklama
Irladnia udanych wycieczek rowerowych - na takim rowerku na pewno będą fajne :)

A ja się jeszcze pochwalę, że w prezencie urodzinowym (rodzinna zrzutka) kupiłam sobie taką chustę
Ten zielony kolor. Już nie mogę się doczekać kiedy będę nosiła :tak:

Magdalena - zielona chusta boska:tak: Jak już będziesz miała co nosić, to musimy się spotkać - będę korzystać z Twoich doświadczeń:-):-):-)

Joaśka - czekam na prezent:tak: Najlepiej jakby krzesełko było czerwone;-) Możesz wysłać na adres, który masz - odbiorę sobie od rodziców:-)

Uwielbiam takie zielenie, a niebieską (ale krótszą) mam po Julku.
Nosiłam Julka i ja i Tomek. To super sprawa - tyle, że wtedy nie dotarłam do innych noszących mamuś, nie znalazłam informacji w necie i szybko wyrośliśmy z chusty.
Asiun proponuję wybrać się na spotkanie chustowych mamuś w Wawie. Ja raz byłam i muszę się jeszcze wybrać choć raz przed porodem. A jak się wprawię to służę pomocą :tak:
Joaśka ja też poproszę to krzesełko :)

Aleście się rozpędziły ;-)

A takie misie i inne zwierzęta robione szydełkiem (chyba, bo sie nie znam) ma mój kuzyn. Tyle, że na dodatek ma je robione z dziurą, czy może raczej z kondomem na palca ;p i robią za kukiełki.

A macie pomysł na babski prezent na Dzień Matki?
Ja już chyba wszystko mojej kupiłam.
Z siostra mamy pustkę w głowie.

A jeszcze dodam, że maj-lipiec, to u nas masakra urodzinowo-imieninowa i jeszcze ślub nam doszedł, więc z kasą nie mogę poszaleć.

reklama
Ja z reguly kupuje wielki bukiet kwiatow i juz :tak:
Czasem jeszcze dorzucam jakies bilety do kina/teatru etc.

Dawniej bawilam sie w prezenty, ale teraz ide na latwizne :sorry2:

Do góry