reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty

Niestety mama mieszka trochę dalej i z bukietem do niej nie polecę :(
Ale jak z nią mieszkałam, to bukiet był obowiązkowy :)

Bilet - muszę się przyjrzeć, może coś w Teatrze Muzycznym w Gliwicach będzie :)
Dzięki :)

Jakby Wam jeszcze coś do głowy przyszło, to napiszcie

reklama
zawsze mozesz zamowic w online'owej kwiaciarni i kurier mamie przyniesie :tak:

No a poza tym moze jakies klasyczne prezenty typu perfumy, krem na zmarszczki ;-), koszulka nocna hihi ;-) albo ramka z Wasz fotka
btw, ostatnio widzialam u znajomych elektroniczna ramke, do ktorej wgrywa sie kilka fotek i jest pokaz slajdow

moze byc jeszcze jakis wisiorek lub jakas inna bizuteria - sa takie do ktorych wsadza sie fotke - ale to chyba malo praktyczne

Na razie zarezerwowałam rodzicom bilety na Mayday 2 (od razu dla taty na Dzień Ojca)
Jakoś kosmetyków nie chciałam jej kupować. Wolimy sobie same wybierać.
A biżuteria już się jej nie mieści w domu ;p

Ale bardzo Ci dziękuję za pomysł z teatrem :)
Ramka cyfrowa czeka na dużą okazję, bo pierońsko drogie są.

Powoli swieta sie zblizaja.Ja juz zaczynam myslec z Jackeim co dla malego kupic.A wy macie juz jakies pomysly,myslicie powoli nad tym czy jeszcze nie.Narazie wymyslilismy pare opcji: skocznia dla aut z hot weesa(czy jak to tam sie pisze),duza straz z duplo,zestaw torby na sniadanie i worka na buty.A pewnie okaze sie cos innego;-)

Dla babc mam juz kalendarze i tylko fotki dokleic i bedzie cacy.Mysle nad kubkiem jeszcze ze zdieciem malego.Ale fotka pokazuje sie dopiero jak wleje sie cos goracego.

my pewnie standardowo kalendarze dla babc i prababc (4 szt) i moze w tym roku kubki ze zdjeciem (w zeszlym roku byly koszulki z wnukami) dla dziadkow ...
a oprocz tego prezenty dla dzieci : nasza dwojka + 7 dzieci (z czego 4 to chrzesniaki) ... masakra ...

Ja pomysłów nie mam a prezentów duzo tzreba kupic... pewnie juz zaczne hehe bo sie finansowo nie wyrobię ze swoją urzędnicza pensją:-D:-D
ale dla dziedków i chrzestnych jak zawsze kalendarze jako dodatek do prezentu:tak:
a co swojemu dziecku kupic nie mam pojęcia....

No u nas pewnie sie ogranicza prezenty bo jak bym miala prace to nie licze na wolne i tym co beda w PL to zostawimy jakies drobnostki male.
O Jacku nawet nie myslalam.Za to wiem co ja dostane:yes: Juz mi zapowiedzial,ze urodzinowoswiateczny prezent razem dostane i w listopadzie termin ustawie-wymarzony tatuaz.Moze nie kazdy to lubi ale ja cholernie chce i to juz kupe lat i w koncu bede miala.Ciesze sie na grudzien :yes:

vici super prezent :)

mi sie podobaja tatuazeu dziewczyn takie drobne :) i sama bym chciala taki maly mies gdzies ... ale nie mam odwagi ...

Ostatnia edycja:
u nas na mikołaja będzie wóz strażacki
a pod choinkę Andrzej chce młodej kupić jakąś fajną kierownicę i niech ma, bo mi się nie chce myśleć ;p
Rodzice - kalendarze i nie wiem, co jeszcze.
Problem mam z mężem osobistym (a jeszcze imieniny), siostrą i szwagrem.

Kubek ze zdjęciem pokazującym sie przy gorącej wodzie daliśmy 2 lata temu babci. Cały czas w nim pije, nawet go umyc nam nie pozwoli. A trzeba było widzieć jej minę, jak otworzyła paczkę i zobaczyła zwykły kubek. Ale za to potem, jak odkryła o co kaman, to juz była pełnia szczęścia :)

reklama
u nas na mikołaja będzie wóz strażacki

dla kogo:confused:

Mi właśnie przyniósł kurier wielką farmę Duplo dla Ingucha na imieniny (25 ma).
Co do gwiazdki to znowu będzie sajgon - tyle ludzi. Dzieci sześcioro i wszystkim na Mikołajki i pod choinkę. Dorosłym normalnie tez kupowaliśmy ale może w tym roku sobie darujemy? Przeciez to chore jest:baffled: Tyle kasy wydać na pierdoły, które często są niestety nie trafione:no:

No ale mój mąż mnie już pogonił do kupowania prezentów - coby nie było na ostatnią chwilę:tak: Dawajcie pomysły bo ja na razie widzę tylko lego duplo i ciastolinę - to są dwie rzeczy, którymi Inguch uwielbia się bawić:tak:
No i jeszcze igorek i chłopaki mojego brata, do tego Filip i Karolina.

Do góry