reklama
NO tak sa rozne kolory ale ja kupuje na trzech koleczkach. :-):-)
Maks ma srebrna i tez dostal na urodzinki, widzialam niebieskie fioletowe czerwone ale na dwoch kolkach. Majcik jeszcze za mala na 2 kolka owszem probuje ale wtedy trzeba ja pilnowac. No a jak dostanie 3 kolowa to mam ja z glowy i moge sobie poplotkowac z mamami. Wiec chodzi tez o moja wygode heheheh a co tam.
Maks ma srebrna i tez dostal na urodzinki, widzialam niebieskie fioletowe czerwone ale na dwoch kolkach. Majcik jeszcze za mala na 2 kolka owszem probuje ale wtedy trzeba ja pilnowac. No a jak dostanie 3 kolowa to mam ja z glowy i moge sobie poplotkowac z mamami. Wiec chodzi tez o moja wygode heheheh a co tam.
ale ja właśnie o tych na 3 kółkach piszę
tutaj trochę
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
tutaj trochę
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
Wlasnie takie widzialam na allegro, nie jestem przekonana do ich wytrzymalosci. Taka co Majcika ujezdzala maja znajomi i wytzrymala ponad rok, a ich corka nie nalezy do aniolkow
Moze dzis pojade do zabawkowych i popatrze co maja
Dobra spadam, Maja wstala zjemy i jedziemy po mlodego.
Moze dzis pojade do zabawkowych i popatrze co maja
Dobra spadam, Maja wstala zjemy i jedziemy po mlodego.
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Mnie sie tez podoba ta zielona i ta co jest na tej aukcji do sprzedania.
Dzisiaj chyba znow wam zoo nie wyjdzie :-)
Ja to sie ciesze ze dzis pogorszyla sie pogoda bo jade do lekarza do Warszawy, a w upal taka jazda jest nie ciekawa.
Ja dzisiaj liczylam ze sobie pospie, bo poszla spac dopiero po 2 godz. Maks nie szedl do przedszkola i sie przeliczylam. Gowniarz maly obudzil mnie przed 8 ze jest glodny Oczywiscie pozniej byl problem zeby zjadl to co mu zrobilam.
Magda, a gdzie zamawialas torcik dla Julka.
Zapomnialam podziekowac juz za kartki urodzinowe. Majcik wczoraj chodzila z nimi nawet na dwor i sie chwalila, myslalam ze padne.
Dzisiaj chyba znow wam zoo nie wyjdzie :-)
Ja to sie ciesze ze dzis pogorszyla sie pogoda bo jade do lekarza do Warszawy, a w upal taka jazda jest nie ciekawa.
Ja dzisiaj liczylam ze sobie pospie, bo poszla spac dopiero po 2 godz. Maks nie szedl do przedszkola i sie przeliczylam. Gowniarz maly obudzil mnie przed 8 ze jest glodny Oczywiscie pozniej byl problem zeby zjadl to co mu zrobilam.
Magda, a gdzie zamawialas torcik dla Julka.
Zapomnialam podziekowac juz za kartki urodzinowe. Majcik wczoraj chodzila z nimi nawet na dwor i sie chwalila, myslalam ze padne.
reklama
Podziel się: