reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
oooo boi sieDzieki Asiun.
No my odkurzacz niet bo ona nadal sie go boi Ale chociaz sie nie szweda jak odkurzam bo ma stracha :-)
U nas maly nie da mi odkirzyc w spokoju.Lata ze swoim za mna krok w krok i poprawia ja chyba zle odkurzam Nawet Jacek zrywa boki jak to widzi
Rybcia_21
Fanka BB :)
vici musisz więs się przyłożyć przy odkurzaniu aby Cię Victorek nie poprawiał
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Ja mam tablicę do pisania mazakiem i... schowałam ją przed Julkiem, bo on co rusz coś innego wymazał, a to diabelstwo nie chce złazić
A zestaw sprzątający by mi się przydał, bo tylko przy wycieraniu kurzów się nie kłócimy - każdy ma swoją szmatkę. Ale już o odkurzacz i mopa są boje.
Jak odkurzam daję mu takiego suchego mopa, ale on co chwilę gdzieś nim zahaczy i spada mu końcówka, więc się wkurza i muszę "naprawiać".
Potem jak myję, to Julek odkurza. Ale to nie jest najlepsze wyjście.
Dzięki Woloszki za przypomnienie wynalazku kredy - na spacery jak znalazł. Muszę się zaopatzryć.
A zestaw sprzątający by mi się przydał, bo tylko przy wycieraniu kurzów się nie kłócimy - każdy ma swoją szmatkę. Ale już o odkurzacz i mopa są boje.
Jak odkurzam daję mu takiego suchego mopa, ale on co chwilę gdzieś nim zahaczy i spada mu końcówka, więc się wkurza i muszę "naprawiać".
Potem jak myję, to Julek odkurza. Ale to nie jest najlepsze wyjście.
Dzięki Woloszki za przypomnienie wynalazku kredy - na spacery jak znalazł. Muszę się zaopatzryć.
Właśnie tego sie obawiam. Jagoda, co prawda, nie pisze po ścianach, ale przecież przez przypadek może coś wymalować.Ja mam tablicę do pisania mazakiem i... schowałam ją przed Julkiem, bo on co rusz coś innego wymazał, a to diabelstwo nie chce złazić
Dzięki dziewczyny.
Tez mamy zestaw do sprzątania. Na początku był szał i Jagoda wiecznie coś nim sprzątała, ale teraz znowu woli moje sprzęty
a ja mowie dosyc duzym zabawkom ... mala pod choinke dostala kuchnie ... teraz stoi i sie kurzy ... to byla atrakcja tylko na poczatku ... wiec nie kupije zadnych odkurzaczy ani innych sprzetow domowych ... dla kamilki najlepsza zabawka to sterowane samochodziki michalka
Rybcia_21
Fanka BB :)
idziu to może zakup Kamilce jakiś mały samochodzik sterowany.
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Z tą tablicą to tak, że Julek też specjalnie nigdzie indziej nie pisze, ale łapcie do przez kilka dni domywaliśmy, a i bluzy, koszulki noszą ślady.
A niby pisak zmywalny...
A ja dziś dostałam z okazji urodzin lokówko-suszarkę (jaką ma moja mama i mi bardzo odpowiadała - super prezent :-)). Tyle, że o mało na zawał nie umarłam, bo mi ją Tomek włożył w torbie pod kołdrę, jak kładłam się już po północy. I jak zaczęła szeleścić narobiłam trochę rabanu ze strachu
U nas w ogóle tydzień urodzinowy - ja dziś, Julek i jego chrzestny w środę, a Tomek w sobotę
A niby pisak zmywalny...
A ja dziś dostałam z okazji urodzin lokówko-suszarkę (jaką ma moja mama i mi bardzo odpowiadała - super prezent :-)). Tyle, że o mało na zawał nie umarłam, bo mi ją Tomek włożył w torbie pod kołdrę, jak kładłam się już po północy. I jak zaczęła szeleścić narobiłam trochę rabanu ze strachu
U nas w ogóle tydzień urodzinowy - ja dziś, Julek i jego chrzestny w środę, a Tomek w sobotę
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Magda wszystkiego naj naj w dniu urodzin :-)
Podziel się: