reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty

Rybcia super taki wyjazd! Ale wam się złożyło - może nawet będzie lepiej jak coś razem kupicie. Będziecie mieli dodatkową frajdę.

reklama
Dla mnie już jest frajda ze jedziemy do Maćka
I dla Maćka my jestesmy największym prezentem dla niego,że będziemy koło niego.Co prawda jedziemy tam jak na razie w odwiedzinki na jakieś 2 lub 3 tygodnie.
A za prezentem dla Domini popatrzymy razem.I spędzimy pierwsze urodzinki tylko we troje.
Bo na pierwszych urodzinkach Dominiki Maćka już nie było.

rybcia super ze wam sie tak ladnie ulozy z tym wyjazdem :)
magdalena szybko sie uwinelaz z tymi prezentami :)
a ja mysle czy jednak nie kupic z duplo zamiast zoo to domek dla lalek :) chyba asiun pisala ze juz ma :)

No wlasnie czy te zabawki beda dla dzieciakow czy dla was dziewczyny :-):-):-)
My nadal nie wiemy jeszcze co kupic. OD chrzesnej juz na bank dostanie kuchnie, bo juz jutro ma wyslac poczta. A od nas ten kask a reszte nie wiem, zadnych pomyslow nie mamy bo z nia nie wiadomo. :-):-)

reklama
Rybciu - rewelacyjnie. Lepszego prezentu dostać by nie mogli :)

A męża nadal chce pokręcić, żeby się ZOO pobawić.
Plus dodatni jest taki, że może się razem z Jagodą będą tym bawić i będę miała chwile dla siebie.

Tak się łudzę i proszę mi tego nie odbierać. Miesiąc radości mieć będę ;p

Do góry