reklama
Moje klocki też doszły - wczoraj
Domek dla lalek rewelacyjny - dużo bardziej mi się podoba niż to ZOO, które mamy Mam nadzieję, że Inguchowi też będzie się tak bardzo podobał jak mi;-)
A w sobotę albo w przyszłym tygodniu pojadę z Ingunią do sklepu, który znalazłam w Warszawie i w którym są te rowerki bez pedałów - będę mogła sprawdzić, czy Inguch by chciał coś takiego i czy wielkość byłaby odpowiednia dla niej:-) Ale są trzy rodzaje i ten najmniejszy na pewno nie będzie za duży
Domek dla lalek rewelacyjny - dużo bardziej mi się podoba niż to ZOO, które mamy Mam nadzieję, że Inguchowi też będzie się tak bardzo podobał jak mi;-)
A w sobotę albo w przyszłym tygodniu pojadę z Ingunią do sklepu, który znalazłam w Warszawie i w którym są te rowerki bez pedałów - będę mogła sprawdzić, czy Inguch by chciał coś takiego i czy wielkość byłaby odpowiednia dla niej:-) Ale są trzy rodzaje i ten najmniejszy na pewno nie będzie za duży
Ja to chyba mam jakąś blokadę, żeby Jagodzie kupić jakąś "dziewczęcą" zabawkę.
Ale normalnie mnie odrzuca od tych słodkości. W sumie sobie myślę, że pewnie by jej się podobało, ale normalnie nie mogę się zmusić.
Lalki oczywiście ma, ale żadnej ja jej nie kupiłam.
Za to nie mam nic przeciwko różowym ubraniom.
Ale normalnie mnie odrzuca od tych słodkości. W sumie sobie myślę, że pewnie by jej się podobało, ale normalnie nie mogę się zmusić.
Lalki oczywiście ma, ale żadnej ja jej nie kupiłam.
Za to nie mam nic przeciwko różowym ubraniom.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Zjezdzalnia super,my mamy na dole maly ogod ale tam jest juz wszystko :-)Tzn ogrod jest sasiadki ale pozwala mi z niego kozystac My soc zebrac sie nie mozemy na zakupy prezentowe :-( a urodziny sie zblizaja i jeszcze to wesele achhhhh
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
mobilizujecie mnie - ja jeszcze nic nie kupiłam, ale myślę o duplo. Tylko muszę się sprężyć z zamawianiem na allegro.
zjeżdżalnia super - może jak u Idzi zakupimy do ogródka. Na razie Julek ma u dziadków na działce piaskownicę.
zjeżdżalnia super - może jak u Idzi zakupimy do ogródka. Na razie Julek ma u dziadków na działce piaskownicę.
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Julek od prababci dostanie takiego słonika na biegunach
Ale kupionego za 90zł (przecena, ale bez wad)
Od nas dostanie duplo remizę strażacką
Też taniej znalazłam.
Dostanie jeszcze inne duplo, taczkę do piaskownicy i taki mały kosz do gry w koszykówkę małą miękką piłką.
Uffff... mam to z głowy
Ale kupionego za 90zł (przecena, ale bez wad)
Od nas dostanie duplo remizę strażacką
Też taniej znalazłam.
Dostanie jeszcze inne duplo, taczkę do piaskownicy i taki mały kosz do gry w koszykówkę małą miękką piłką.
Uffff... mam to z głowy
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
A ja jeszcze nie mam omysłu na prezent dla Dominiki.
Może coś razem z Maćkiem upatrzymy jak będziemy u niego.
Bo tak się składa ze jedziemy z niunią do Maćka na Dominiki i Maćka urodziny.
Może coś razem z Maćkiem upatrzymy jak będziemy u niego.
Bo tak się składa ze jedziemy z niunią do Maćka na Dominiki i Maćka urodziny.
Podziel się: