reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty

Ja teraz mysle co od nas ma dostac i wlasnie nad duplo mysle :-)Musze tu poszukac co maja w ofercie i Jacka wyciagnac co by potem nie marudzil hehe

reklama
My mamy Duplo ZOO i Ingusia bardzo to lubi:tak: Teraz jej zamówiłam Duplo domek dla lalek i już nie mogę się doczekać, kiedy się pobawię:-):-):-)

my tez mamy w planach duplo jak juz pisalam - zastanawiamy sie nad zestawem Giant Zoo (126 el) ale cholerstwo strasznie drogie wiec ustalilismy ze kupujemy na spole z ojcem chrzestnym :)

[/IMG]U mnie tez pustka w głowie co kupic Antosieowi, kilka zestawów Duplo ma, ostatecznie coś mozna dokupić ale wolałabym coś inego. Myśłałam o czyms do ogrodu, mamy basen, huśtawke i piaskownice, moze zjeżdzalnie hmmmm, taka która można ewentualnie dostawić do basenu lub piaskownicy
331141861

lub taką
little%20duza.jpg

Inguch dostał taką małą zjeżdżalnię w zeszłym roku na urodziny i wczoraj ją wyciągnęliśmy - normalnie szaleństwo:-). Chciała, żebym ją wszędzie za nią targała po całej działce:-D - najchętniej by ją do pokoju ze sobą wzięła:-).
Tak, że myślę, Marta, że pomysł ze zjeżdżalnią jest niezły:tak:

I pewnei przy tym zostaniemy;-) skoro prezent jest sprawdzony:tak: myślałam jeszcze o kulkach do suchego basenu ale boje sie, ze bede je po calym ogrodzie zbierała i pewnie u sąsiadów też:-D

Ja juz ci mowilam zjezdzalani super prezent. Ta z pierwszego zdjecia jest super, niedosc ze mozna z niej zjezdzac to jeszcze mozna sie wspinac i schowac pod nia. :-)

reklama
maarta zjeżdzalnia jest super właśnie ta na pierwszyz zdjęciu.
Moja Dominika wczoraj szalała na placu zaban na zjeżdzalnia pierw na małej ale później się odważyła zjechać na takiej wielkiej.Chyba ma ponad 2 metry wysokości i zjechała i nic się nie bała.Normalnie w szoku byłam ze to moje dziecię się niczego nie boi.A właściwie takiej wysokości.

Do góry