reklama
A znalazłam jeszcze coś takiego, do postawienia na balkonie ale zamiast piasku, to z wodą
ŻÓŁW PIASKOWNICA - LITTLE TIKES-WYSYŁKA GRATS (313185052) - Aukcje internetowe Allegro
Nada się?
ŻÓŁW PIASKOWNICA - LITTLE TIKES-WYSYŁKA GRATS (313185052) - Aukcje internetowe Allegro
Nada się?
Ja takie cos widzialam bodajze w OBI, oczywiscie tansze :-):-) Musialabys sprawdzic czy nie jest za bardzo plytkie. A na ktorym pietrze mieszkacie? Jak Gagutka w wodzie zaszaleje to nie naleje sasiadom na balkon, bo z sasiadami roznie bywa. :-)
My naszczescie mamy taras, nad nami zadnych balkonow i w lecie basen z woda
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Asiun - Priscilla ma rację - o czymś takim pisałam. Nasz jest tylko drewniany. W Niemczech śmiaga na czymś takim mnóstwo dzieciaków. Mnie zauroczyły, ale widziałam je tam na miejscu za 160 euro i odpuściłam, a potem ciotka zadzwoniła, że jest taki za 30 i kazałam jej kupić. Jakoś do mnie przemawia taki sposób nauki jazdy na rowerze.
W ogóle nie umiałam się napatrzyć na te małe bomble w parkach, które tam super śmigały takimi jeździkami.
Taki rowerek z pedałami przy kołach Julek też dostał i potwierdzam słowa Joaśki - przynajmniej na razie są one tylko do pchania Julka. Zupełnie bierna zabawa
W ogóle nie umiałam się napatrzyć na te małe bomble w parkach, które tam super śmigały takimi jeździkami.
Taki rowerek z pedałami przy kołach Julek też dostał i potwierdzam słowa Joaśki - przynajmniej na razie są one tylko do pchania Julka. Zupełnie bierna zabawa
Ja takie cos widzialam bodajze w OBI, oczywiscie tansze :-):-) Musialabys sprawdzic czy nie jest za bardzo plytkie. A na ktorym pietrze mieszkacie? Jak Gagutka w wodzie zaszaleje to nie naleje sasiadom na balkon, bo z sasiadami roznie bywa. :-)
Mnie właśnie o takie w miarę płytkie coś chodzi bo mniej do wylania, a chodzi mi tylko o małe pluskanie.
Piętro 3, ale balkon bezpieczny dla dziecka.
Praktycznie cały odkryty ale za to dla sąsiadów nie powinno być różnicy, bo deszcz też im normalnie pada.
Czasu jeszcze zostało, to się porozglądam
Wlasnie nam by sie takie cos przydalo jak piszesz Magda. Maks wlasnie jest na etapie nauki jezdzenia na dwoch kolkach i bardzo sie boi. Moj brat wlasnie sie nauczyl na czyms podobnym jezdzic. Maksik boi sie cos rowera na dwoch kolkach, bo na czterech smiga ze az trzeba bylo nowe boczne kolka kupowac bo sie sciachaly. Jeszcze jedna rada odnosnie tych dodatkowych kolek, nie kupujcie plastikowych i sprawdzcie czy te prety co sie je przymocowywuje sa z porzadnego materialu.
Asiun - Priscilla ma rację - o czymś takim pisałam. Nasz jest tylko drewniany. W Niemczech śmiaga na czymś takim mnóstwo dzieciaków. Mnie zauroczyły, ale widziałam je tam na miejscu za 160 euro i odpuściłam, a potem ciotka zadzwoniła, że jest taki za 30 i kazałam jej kupić. Jakoś do mnie przemawia taki sposób nauki jazdy na rowerze.
A czy Julek już wypróbował ten jeździk I jaką on ma wysokość siodełka
Na rowerku jezdziku takim jak Vici pokazała Antek sam juz smiga, skubany pedałuje, juz nie tzreba strerowac, nauczył sie jezdzic po domu;-) odkrecilismy wszystkie nózki, za to ostatnio dostał od dziadka bmxa, no ale ten rowerek troche poczeka Dziadzius sie pospieszył
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
U nas jeszcze podnozek jest moze gdyby go sciagnac kto wie
Podziel się: