reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty

reklama

Te rowerki są ładniejsze (za wyjątkiem Barbie:sorry2: - jak dla mnie niezła jazda:-D) ale wydaje mi się, że są większe i w tym roku Inguch nie miałby z nich pożytku.
No i tu chyba wyjdzie, że lepiej byłoby pojeździć z dzieckiem i popatarzeć w sklepach jak się ma wielkość Ingucha do wielkości rowerka;-)
No bo w sumie chodzi o to, żeby dziecko miało zabawę a że rowerek byłby niekoniecznie śliczny to już małe piwo;-)

Tez maja kola 12" - tak jak ten co pokazalas.
No wlasnie sie nad tym zastanawiam, bo niby pisza ze od 2 lat, ale czy takie dziecko sobie z nim poradzi? Fajny jest ten z patykiem do pchania - w razie czego mozna pomoc ;-)

Tak, tylko ten z pszczółką, który pokazałam jest dla 2-4 lat a te, co Ty pokazałaś widziałam na różnych aukcjach w opisach "2-5 lat" albo nawet "3-5" więc wywnioskowałam, że rowerek dla 5-latka musi być większy niż dla 4-latka:-)

Ale być może są takie same tylko fantazja wystawiających aukcje jest różna;-)

Ja na zadnym nie widze 3-5 lat :confused:
Anyway - one wsyztskie sa takiej samej wysokosci i nie ma tu znaczenia czy ktos napisze 2-5 czy 2-4 bo nie wierze, ze 5 -latek usiedzie na rowerze 12"
Do siodelka jest 45cm. Jakiej dlugosci nasze dzieci maja nozki? :-D

Ja chyba jednak odpuszcze sobie ten rowerek i poczekam z nim na kolejne urodziny :-(

Ja na zadnym nie widze 3-5 lat :confused:
...
Do siodelka jest 45cm. Jakiej dlugosci nasze dzieci maja nozki? :-D

Ja widziałam na innych aukcjach - nie na tych, które Ty wkleiłaś.

A jesli chodzi o długość nóżek to Inguch na pewno nie ma 45cm:-( ale teraz mama nie może zmierzyć, bo śpi:no:

A jeszcze nogi powinny być lekko ugięte, jak się jeździ.

Zastanawia mnie ten jeździk, który wkleiła Asiun.
Ciekawe, jak to sie sprawdza?
No ale faktycznie, chyba na krótko on jest. Dziecko się nauczy i koniec.

Ale świetnie wyglądał ten maluch, jak nim jeździł :)

reklama
A ja mam w planach taki rowerek dla Olka.

Kettler - fitness, meble ogrodowe, rowery, place zabaw, rowerki

Tylko, ze ja będę go miała pewnie dopiero na lato. Trochę to skomplikowane, ale w mojej pracy mamy możliwość wyboru nagród za punkty zbierane w programie lojalnościowym apteki. Mam już ponad polowę i myślę, że na lato się uzbiera.
To nie jest w prawdzie rower z łańcuchem, ale uważam, ze fajny dla dwulatka, na taki z łańcuchem poczekam do trzecich urodzin.

Do góry