reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty

reklama
No wlasnie ostatni wyjazd na Pl i mis,krowa i krolik w domu zostaly.Dobrze,ze odjechalosmy tylko 12 km bo trzebabylo wracac

Asiun Kochana moja Dominika od zawsze nic nie brała do spania.
Po dzisiejszy dzień nic jej nie jest potrzebne do snu.
Wystarczam ja jej jak mnie potarga za włosy.We śnie.

No to moja Maja przebija wszystkie dzieciaki, a jak spi u rodzicow w lozeczku turystycznym to ma ful miejsca wiec wklada co jej wpadnie w reke. CHyba kiedys chwalilam sie fotka jak spala w okularach, z zaba, pistoletem i jeszcze z czyms.
W domu spi zawsze z krolikiem, ktory caly czas lezy w lozku z jedna lala i zaba. I wlasnie ta zaba jest wozona na wyjazdy. Ale z tymi rzeczami spi tak od 4 miesiecy wczesniej tez tylko spala z podusia i koldra, nic jej sie nie dalo wlozyc zeby sie przytulila.
Rybcia Dominice nie trzeba nic do spania bo ma mamusie. BO jak rozumiem spi caly czas z Toba?

Tak ma 14. Priscilla Wiktoria jest wieksza j od Mai i jak cos to podjedzcie sobie do decathlonu. Rowerki sa fajne mozna do nich dokupic koszyczek na zakupy, a nawet fotelik dla lalki montowany do bagaznika.

u nas rowerki odpadaja bo mala ma caly zapas po michale ... mamy tez taki z pedalami przy przednim kole i nie bylo problemu z michalem ... ale rower jest caly matalowy - zadnych plastikow ... plastiowy sie nie sprawdzil ... mam nadzieje ze kamilka tez kolo lata zacznie jakos na nim jezdzic ...
a na urodziny nie zamierazmy kupowac nic specjalnego ... kupimy pewnie kolcki lego duplo z ludzikami czy zwierzatkami bo sa na topie ... mala caly czas sie nimi bawi ... wiec cos jej dokupimy ... tesciowie i szwagierka jak zwykle kupia ubranka (zeby nie bylo - nie mam im tego za zle :) ) a moja mam sie wykpi i bewdzie chcial zebym ja cos wymyslila ... a chrzestny pewnie tez bedzie chcaial wiedziec co kupic ... bedziemy jeszcze myslec ale raczej na pewno beda to jakies drobiazgi ... mala ma i tak tyle zabawek a do tego jeszcze wiecznie siedzi w samochodach michala ... po co jej lalki :)

Idzia u nas to samo :-D:-D:-D Ale Maja ostatnimi czasy zaczela sie interesowac lalkami. Babcia kupila jej wozek na roczek a na swieta lozeczko dla lalek a chrzesna zajela sie lalkami itp. :-)
Ale jak Maksa nie ma to bawi sie tymi samochodami ktorymi jej sie nie daje bawic :tak::tak:

reklama
my mamy wozek od swiat i owszem mala czasmi wozi w nim lalki ... ale rownie czesto samochody lub inne rzeczy jakie tylko sa pod reka :)

Do góry