reklama
U nas spedzamy swieta sami wiec prezentow mniej do kupienia
Ja juz dostalam torebke) maz napewno chce dostac pasek do garnituru (schudl biedaczek). Dzieciaki juz dostaly od dziadkow jedne prezenty Maks dostal tor wyscigowy, a maja lalke co mowi mama, tata, papa. Lalka takze kicha i grymasi. Szkoda ze nie widzicie jakie miny Maja robi jak lala mowi))
Dzis w nocy przychodzi do nas Mikolaj i wklada slodycze do czystych butow))
Ja juz dostalam torebke) maz napewno chce dostac pasek do garnituru (schudl biedaczek). Dzieciaki juz dostaly od dziadkow jedne prezenty Maks dostal tor wyscigowy, a maja lalke co mowi mama, tata, papa. Lalka takze kicha i grymasi. Szkoda ze nie widzicie jakie miny Maja robi jak lala mowi))
Dzis w nocy przychodzi do nas Mikolaj i wklada slodycze do czystych butow))
Wczoraj mąż wręczył swojej mamie prezent świąteczny (nie będziemy się widzieć na święta) - czyli kalendarz. Podobno baaardzo się ucieszyła, aż jej się oczy zaświeciły. Nie podejrzewałabym jej o to. Ale strasznie się cieszę, że jej się prezent podobał.
Anek@
Fanka BB :)
Ja juz kubek z Kubkiem dalam tesciowej wczesniej..kurde moglam poczekac do swiat, jak zwykle przed orkiestre wyskoczylam
U mnie lista prezentow wyglada nastepujaco:
maz-golarka z trymerem..moze cos jeszcze wymysle
moja mama - wladca pierscieni dwie wieze wydanie rozszerzone z figurka golumma ( w empiku patrzyli na mnie jak na uposledzona umyslowo bo juz tego nie mieli a ja sie uparlam ze musza mi sprowadzic..odbieram w poniedzialek :-)
moj tata-pigment do wlosow(ojciec ma kryzys wieku sredniego i tuszuje siwizne) plus parasol
moja tesciowa-naszyjknik z bursztynem (moze maz sie kapnal jak go kupowalismy i tez mi cos podobnego podaruje...mam dosc kosmetykow tez chce swiecidelka ;-)
tesc-dvd
szwagierka -odtwarzacz mp3
pradziadek-cisnieniomierz elektroniczny( pradziadek ma lekko hipochondrie wiec mu sie przyda)
No i Kubus..kupujemy mu zabawkowego laptopa, na Mikolajki dostal kroliczka a kuku..kiszka niesamowita, wiec tata dal mu swoja stara komorke, dzieciak jest wniebowziety, juz sie nauczyl wlaczac, plus zdejmowac obudowe. A poniewaz jak widzi laptopa to malo z pieluch nie wyskoczy wiec postanowilismy kupic mu jego wlasnego
U mnie lista prezentow wyglada nastepujaco:
maz-golarka z trymerem..moze cos jeszcze wymysle
moja mama - wladca pierscieni dwie wieze wydanie rozszerzone z figurka golumma ( w empiku patrzyli na mnie jak na uposledzona umyslowo bo juz tego nie mieli a ja sie uparlam ze musza mi sprowadzic..odbieram w poniedzialek :-)
moj tata-pigment do wlosow(ojciec ma kryzys wieku sredniego i tuszuje siwizne) plus parasol
moja tesciowa-naszyjknik z bursztynem (moze maz sie kapnal jak go kupowalismy i tez mi cos podobnego podaruje...mam dosc kosmetykow tez chce swiecidelka ;-)
tesc-dvd
szwagierka -odtwarzacz mp3
pradziadek-cisnieniomierz elektroniczny( pradziadek ma lekko hipochondrie wiec mu sie przyda)
No i Kubus..kupujemy mu zabawkowego laptopa, na Mikolajki dostal kroliczka a kuku..kiszka niesamowita, wiec tata dal mu swoja stara komorke, dzieciak jest wniebowziety, juz sie nauczyl wlaczac, plus zdejmowac obudowe. A poniewaz jak widzi laptopa to malo z pieluch nie wyskoczy wiec postanowilismy kupic mu jego wlasnego
Mnie strasznie korci na jakąś złośliwość (ogólnie optymistycznie złośliwa jestem). Tyle, że w małżeństwie staram się nie. Bo mąż też w tym typie i nie wiem, do czego by doszło. Tak więc czasami zaciskam zęby i z uśmiechem na twarzy coś robię (a wiem, że on też) - to chyba miłość
OK - zdecydowałam się. Dostaliśmy ekstra kasę. Wykosztuję się i kupię te noże.
OK - zdecydowałam się. Dostaliśmy ekstra kasę. Wykosztuję się i kupię te noże.
my z mezem fundujemy sobie zawsze jakis wspolny prezent ... ale w tym roku zajeci zakupami dla dzieci calkiem zapomnielismy o sobie ... musze z nim pogadac jak wroci z delegacji
jak juz pisalam my robimy prezenty tylko dla dzieci (9 sztuk ) ale moze dziadkom jednak damy takie kalendarze z dzieciaczkami ... na pewno beda zadowoleni
jak juz pisalam my robimy prezenty tylko dla dzieci (9 sztuk ) ale moze dziadkom jednak damy takie kalendarze z dzieciaczkami ... na pewno beda zadowoleni
reklama
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Ja też zawsze mam problem, co kupić mężowi. On zresztą sam twierdzi, że już wszystko ma, a jak go pytam, to standardowa odpowiedź brzmi:Quada. Ale to trochę za duży wydatek jak dla mnie, niech sobie sam kupi. W tym roku więc stawiam na książki, kupię mu Wołoszańskiego, bo wiem, że chce mieć i od siebie Clarksona, bo sama chętnie przeczytam;-). Dla mojej mamy mam jej ulubiony perfum Noa, dla taty jeszcze nie wiem. A poza dziadostwo dostanie albumy ze zdjęciami wnuków.
Podziel się: