reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Prezenty

Tak sie teraz rozmarzyłam, że chyba tez chciałabym coś takiego co byłoby TYLKO dla mnie. Nie zadne udogodnienia w kuchni czy przy dziecku, tylko jakiś mały drobiazg, ale taki od serca dla serca....

reklama
U nas spedzamy swieta sami wiec prezentow mniej do kupienia
Ja juz dostalam torebke:)) maz napewno chce dostac pasek do garnituru (schudl biedaczek). Dzieciaki juz dostaly od dziadkow jedne prezenty Maks dostal tor wyscigowy, a maja lalke co mowi mama, tata, papa. Lalka takze kicha i grymasi. Szkoda ze nie widzicie jakie miny Maja robi jak lala mowi:)))
Dzis w nocy przychodzi do nas Mikolaj i wklada slodycze do czystych butow:)))

Wczoraj mąż wręczył swojej mamie prezent świąteczny (nie będziemy się widzieć na święta) - czyli kalendarz. Podobno baaardzo się ucieszyła, aż jej się oczy zaświeciły. Nie podejrzewałabym jej o to. Ale strasznie się cieszę, że jej się prezent podobał.

Ja juz kubek z Kubkiem dalam tesciowej wczesniej..kurde moglam poczekac do swiat, jak zwykle przed orkiestre wyskoczylam :baffled:
U mnie lista prezentow wyglada nastepujaco:
maz-golarka z trymerem..moze cos jeszcze wymysle
moja mama - wladca pierscieni dwie wieze wydanie rozszerzone z figurka golumma ( w empiku patrzyli na mnie jak na uposledzona umyslowo bo juz tego nie mieli a ja sie uparlam ze musza mi sprowadzic..odbieram w poniedzialek :-)
moj tata-pigment do wlosow(ojciec ma kryzys wieku sredniego i tuszuje siwizne) plus parasol
moja tesciowa-naszyjknik z bursztynem (moze maz sie kapnal jak go kupowalismy i tez mi cos podobnego podaruje...mam dosc kosmetykow tez chce swiecidelka ;-) :-D
tesc-dvd
szwagierka -odtwarzacz mp3
pradziadek-cisnieniomierz elektroniczny( pradziadek ma lekko hipochondrie wiec mu sie przyda)
No i Kubus..kupujemy mu zabawkowego laptopa, na Mikolajki dostal kroliczka a kuku..kiszka niesamowita, wiec tata dal mu swoja stara komorke, dzieciak jest wniebowziety, juz sie nauczyl wlaczac, plus zdejmowac obudowe. A poniewaz jak widzi laptopa to malo z pieluch nie wyskoczy wiec postanowilismy kupic mu jego wlasnego

Anek@ super lista prezentow :-)
Zazdroszcze, ze juz masz wszystko zaplanowane ;-)
Moj maz dostal golarke chyba na urodziny... I cholercia nie wiem co mu teraz kupic :-(
A moze nic mu nie kupie? :cool2: On tez o mnie zapomnial na Mikolaja :-(

Mnie strasznie korci na jakąś złośliwość (ogólnie optymistycznie złośliwa jestem). Tyle, że w małżeństwie staram się nie. Bo mąż też w tym typie i nie wiem, do czego by doszło. Tak więc czasami zaciskam zęby i z uśmiechem na twarzy coś robię (a wiem, że on też) - to chyba miłość :)

OK - zdecydowałam się. Dostaliśmy ekstra kasę. Wykosztuję się i kupię te noże.

my z mezem fundujemy sobie zawsze jakis wspolny prezent ... ale w tym roku zajeci zakupami dla dzieci calkiem zapomnielismy o sobie ... musze z nim pogadac jak wroci z delegacji :)
jak juz pisalam my robimy prezenty tylko dla dzieci (9 sztuk :) ) ale moze dziadkom jednak damy takie kalendarze z dzieciaczkami ... na pewno beda zadowoleni :)

reklama
Ja też zawsze mam problem, co kupić mężowi. On zresztą sam twierdzi, że już wszystko ma:-D, a jak go pytam, to standardowa odpowiedź brzmi:Quada. Ale to trochę za duży wydatek jak dla mnie, niech sobie sam kupi. W tym roku więc stawiam na książki, kupię mu Wołoszańskiego, bo wiem, że chce mieć i od siebie Clarksona, bo sama chętnie przeczytam;-):-D. Dla mojej mamy mam jej ulubiony perfum Noa, dla taty jeszcze nie wiem. A poza dziadostwo dostanie albumy ze zdjęciami wnuków.

Do góry