reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Prezenty

reklama
Ten komplecik dla mamusi to calkiem niezly pomysl :-) ;-) Maz by sie ucieszyl z takiego mikolaja. Ja juz mam prezent dla meza, jutro jade po prezenty dla reszty rodziny. Mam nadzieje ze w ten weekend zalatwie juz wszystko i bede miec spokoj. Najwazniejsze ze wiem juz co, oby tylko w sklepach wszystko bylo, bo ja zawsze w tym punkcie programu zakupowego mam pecha...

Mi tez sie nie chce, tym bardziej, ze chodze po sklepach i nic nie moge znalezc. Tesciow juz mam z glowy, jeszcze tlyko moi rodzice (dla ojca cos wymysle, ale dla mamy??), maz, dzidzia, i szwagier (tu juz wiem co mam kupic, musze tylko znalezc) ;-)

Ja mam już prezenty z głowy, nie mam tylko niczego dla męża. A dla rodziców i teściów zaczęlismy kupować wspólne przenty:-)

No u mnie oprócz rodziców i teściów, dochodzą jeszcze moje siostry, brat, i rodzina męża siostra, kuzyni z żonami i jego wujek i ciocia (wszyscy się spotykamy po wigilli więc dla każdego coś trzeba mieć) oczywiście kupujemy wspólnie z mężem ale jest nad czym myśleć...

Oj to rzeczywiscie masz nad czym myslec - nie zazdroszcze :-)
Ale z drugiej strony urocze sa takie swieta rodzinne. U mnie bylo tak do tej pory jak zyla babcia. Teraz kazdy spedza swieta sam :-(

Co kupujecie mezom?? Ja ciagle nie mam pomyslu :-(

Priscilla to przykre że nie możecie juz spotkać sie w gronie rodzinnym bez babci. Ale z macie nowego członka w rodzinie Wiktorię!
A co do męża to zielonego pojęcia nie mam co kupić!! Rodzicom i teściom dodatkowo zamówiłam kalendarz na nowy rok z Antkiem!

Ja kalendarze robie na dzien babci i dziadka.
Na swieta tesciom dajemy komputer, tacie kupie cos do akwarium (ktore mu zafundowalam kilka dni temu :-D ), a mamie i mezowi nie wiem co :szok:

reklama
Magdaleona współczuję, Ty to się nagłówkujesz :-)
Dziewczyny piszecie, że już macie część prezentów, lub macie pomysły, podzielcie się konkretami:-) Czy boicie sie, ze zajrzą tu zaintersowani :-D

Do góry