reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty

Dziadostwo - kalendarze z Jagodą
Jagoda - sanki
mąż - może komplet noży Berghoff'a, a jak nie to, to nie wiem. Może jego perfumy bo się kończą. Na pewno nic do kompa.
siostra - kolczyki. Sama ma sobie znaleźć jakie chce i baza pod cienie. Coś muszę jej jeszcze na urodziny wymyślić
babcia - chyba kubek z Jagodą i mały telewizor do jej pokoju

Tak więc idziemy na łatwiznę z tymi kalendarzami i kubkiem. Poza tym najchętniej kupiłabym wszystko na sieci.
Plus oczywiście trochę słodyczy, trochę dziwnych rzeczy do jedzenia (co roku kupuję coś, czego nikt z nas jeszcze nie jadł, powoli zaczyna mi brakować produktów). Czasami sama coś zrobię, ale to chyba nie w tym roku.

reklama
U nas tez prezenty juz sa.Babcie na gwiazdke dostana ramki ze zdieciem malego i odbita stopka i raczka malego,kalendarze damy na urodzinki im bo jedna ma w grudniu a druga w styczniu.Victor puchatka jak juz pisalam.Szwagierka kolczyk do pepka jak jakis ladny bedzie bo sa w promocji i juz za 3euro mozna cos wybrac:-),jej chlopak:confused:do tej pory nie wiemy co kupic.
Mezus nic nie dostanie bo umowilismy sie ze jak auto znajdziemy to bedzie zamiast prezentu :-Ddla mnie i dla niego

No to mój mężuś też nic nie dostanie bo 2 tyg. temu sprawił sobie kompa, wiec jeden mniej, a dziadki może faktycznie dostaną kubeczki z Oliwką... hmmm

Ja postanowiłam sama zrobić kalendarz. Na razie dla mojego brata, który jest w Irlandii i niestety na święta nie przyjedzie :-( Jak mi sie uda i wyjdzie całkiem przyzwoicie, to zrobię jeszcze dla dziadostwa (jak to fajnie nazwała Joaśka:-) Jak wydzie to umieszczę fotkę :-) trzymajcie kciuki :-D
A wiecie z czym ja mam problem, normalnie nie wiem co sama chciałbym dostać :-) U nas czasami robimy sobie małe podpowiedzi, by nie kupić czegoś zbędnego lub by sie nie powtórzyć z czymś, co ktoś już ma i mnie ciągle podpytują, a ja nic...:-( Moze Wy wiecie co ja bym chciała ;-)

Wlasnie szwagierka chce cos do odmiezania czasu do kuchni,nie wiem jak to sie nazywa ale chyba kojazycie:confused:i kolczyk odpada i lepiej bo nie wiem czy by jej sie spodobal

reklama
Buba w końcu cos sie nam należy, a mi ostatnio brakuje czasu dla siebie i jakos czuje sie troche zaniedbana, wszystko kreci sie wokół Antka a ja tez mam potrzeby... może i mąż chce tez dostac cos osobistego?! musze Go wyczuć.

Do góry