reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
czego to tatusiowie nie zrobia dla swoich córeczek;-):-)
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Jejciu, swietne prezenty dziewczyny pokupowalyscie. A ja jeszcze jestem z tym daleko w polu. Tylko dla Milenki mam lala Baby Born - bo tak chciala.
A co dla meza, i rodzicow, to nie mam pojecia.
A co dla meza, i rodzicow, to nie mam pojecia.
agusia9915
Matka wariatka
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Z dziećmi to jest prościej, bo cieszą się praktycznie ze wszystkiego, a z dorosłymi to już ciężej No i im się jest starszym, tym chyba droższe te prezenty
Agusiu bardzo ciekawe i oryginalne prezenty - super
Gosiu to się tata spisał na medal, że znalazł takiego jak trzeba;-)
Agusiu bardzo ciekawe i oryginalne prezenty - super
Gosiu to się tata spisał na medal, że znalazł takiego jak trzeba;-)
Szkoda, ale jak jest coś ciekawego to na wstępnie już prawie nie ma Pewnie innego Lidla nie macie nigdzie w pobliżu?nie dostali tych pianinek
reklama
u nas też nie byłoa ja wymyśliłam że dokupię Szymkowi pianinko dziś mają być w lidku ale pewnie się na nie rzucili bo tylko 99 a ja jeszcze tam nie byłam dopiero za pól godziny się wybieram.
świetnesuper prezenciory dziewczyny
ja sie w końcu zdecydowałam juz na 200%
wczoraj zakupił maz dla kondzia tarcze do darty
a dla 6 latka kupił mikroskop
Wolfia oj tata dumny ze znalazł schował w torbę na szafę a Emilka wyczuła że coś tam jest i do mnie dziś po cichu że tam piesek i ciągle się cieszy że pewnie gwiazdor jej przyniesie "różowego" pieska
Co do dorosłych to my w tym roku nie robimy prezentów nie ma kasy za dużo wydatków tylko coś symbolicznie chcemy zrobić i z Emilką jutro będziemy dekorować pierniczki w prezencie później się pochwalimy co nam wyszło