reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

Ja się dziś nabijam z R... Emilka chciała pieska interaktywnego koloru różowego wiec R pół poznania przejechał i przeszedł i w końcu znalazł :-D

reklama
Jejciu, swietne prezenty dziewczyny pokupowalyscie. A ja jeszcze jestem z tym daleko w polu. Tylko dla Milenki mam lala Baby Born - bo tak chciala.
A co dla meza, i rodzicow, to nie mam pojecia.:szok:

Ja prezenty zakupiłam w listopadzie - poszłam na łatwiznę w tym roku i wszyscy dostana kosmetyki

no tylko jeszcze Filip mi zastał, maż i siostra i bratanek męża....wszystko co najgorsze, bo nie mam pomysłu...za duzo każdy ma...

a ja wymyśliłam że dokupię Szymkowi pianinko dziś mają być w lidku ale pewnie się na nie rzucili bo tylko 99 a ja jeszcze tam nie byłam dopiero za pól godziny się wybieram.

super prezenciory dziewczyny
ja sie w końcu zdecydowałam juz na 200%
wczoraj zakupił maz dla kondzia tarcze do darty
t_52661948-52db0ac5.jpeg

a dla 6 latka kupił mikroskop

Z dziećmi to jest prościej, bo cieszą się praktycznie ze wszystkiego, a z dorosłymi to już ciężej:-p No i im się jest starszym, tym chyba droższe te prezenty:rofl2:

Agusiu
bardzo ciekawe i oryginalne prezenty - super:tak:

Gosiu to się tata spisał na medal, że znalazł takiego jak trzeba;-):tak::tak:

nie dostali tych pianinek :sorry:
Szkoda, ale jak jest coś ciekawego to na wstępnie już prawie nie ma:sorry: Pewnie innego Lidla nie macie nigdzie w pobliżu?

reklama
a ja wymyśliłam że dokupię Szymkowi pianinko dziś mają być w lidku ale pewnie się na nie rzucili bo tylko 99 a ja jeszcze tam nie byłam dopiero za pól godziny się wybieram.
u nas też nie było:no:

super prezenciory dziewczyny
ja sie w końcu zdecydowałam juz na 200%
wczoraj zakupił maz dla kondzia tarcze do darty
t_52661948-52db0ac5.jpeg

a dla 6 latka kupił mikroskop
świetne :tak:

Wolfia oj tata dumny ze znalazł :-Dschował w torbę na szafę a Emilka wyczuła że coś tam jest i do mnie dziś po cichu że tam piesek i ciągle się cieszy że pewnie gwiazdor jej przyniesie "różowego" pieska :eek::-D

Co do dorosłych to my w tym roku nie robimy prezentów :no: nie ma kasy za dużo wydatków tylko coś symbolicznie chcemy zrobić i z Emilką jutro będziemy dekorować pierniczki w prezencie :rofl2: później się pochwalimy co nam wyszło :tak:

Do góry