reklama
No fajnie ten Cannon wygląda, też się nad nim pewnie zastanowimy
Tylko pytanie po ile są tusze do niego? Bo widzę, że trzeba kupić 5 oddzielnych jednokolorowych opakowań. Wiesz może WolfiA jakie tusze się do tego Cannona stosuje?

WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Tu oryginalne:Tylko pytanie po ile są tusze do niego? Bo widzę, że trzeba kupić 5 oddzielnych jednokolorowych opakowań. Wiesz może WolfiA jakie tusze się do tego Cannona stosuje?
sklep internetowy sprzedający tusz canon MP640 strona 1
Myślę, że zestaw 5 będzie gdzieś w granicach 200zł, ale nie więcej. Zamienniki ok. 100zł za komplet, tak jak pisze Gosia

Karola a może polecasz jakiś odkurzacz, bo w przyszłym roku planuje zakupfajne ale jakie drogieja to się totalnie nie znam na żadnym tego typu sprzęcie mogę z wami pogadać o mikserach robotach kuchennych to już prędzej
![]()

Nie wiem na ile zdjęć, tym bardziej, że ja się nie nastawiam zbytnio na wydruki zdjęć;-) Z mojego doświadczenia natomiast, z drukarką Canona wynika, że fajne jest to, że możesz dokupić brakujący tusz bez wymiany pozostałych, bo np. w HP miałam dwa jeden czarny, a drugi kolorowy i bywało tak, że jak kończył się którykolwiek, mimo że drugi mógł być jeszcze prawie pełny, to nie szło nic wydrukować, tylko trzeba było wymienić. Raz mi się zdarzyło, że wymieniałam dwaCiekawe na ile zdjec starczy ten zestaw za 70 zl?![]()

karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Wolfia zdecydowanie nowy zelmer na wodę nowszy model wodnika
sąsiadka ma i pożyczyłam na jeden dzie wyprałam obicia kanapy fotela krzesła i wykładzinę.super mega rewelacja napewno teraz na taki zbieramy koniec i kropka. jedyny minus to frochę cięzki i sporawy w porównaniu z takim na worek ale napewno odkurza jak mega ssawa.a środki piorące do niego są dobre bo ładnie wszystko piorą.
ja bym chciała taki prezent cudne
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=843239431 ten kolor.

http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=843239431 ten kolor.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
No A widzisz, a ja właśnie myślałam o jakimś do praniaWolfia zdecydowanie nowy zelmer na wodę nowszy model wodnika![]()
Oryginalne buty EMU Australia - Stinger Hi - 36/37 (843239431) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ten kolor.

Karola tylko nie te buty

Ale jak ktoś dba o nie i odpowiednio się do nich ubierze to nie mam nic przeciwko:-)

karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ale nam prezent zrobiłam na Nowy Rok wygrałam zaproszenie do Warszawy do restauracji Wojciecha Modesta Amaro ale się cieszę-dla tych co go nie znają to on robi nowoczesną kuchnię polską i jest prekursorem kuchni molekularnej w Polsce.może któraś już była w jego restauracji.mam nadzieję, że nic nie stanie nam na przeszkodzie by na jedną noc pojechać do Warszawy.
a co do butów to myślę,że bez względu na fason rodzaj butów jak są brudne i zniszczone to nie wyglądają dobrze.ja mierzyłam te buty ale oczywiście firmy EMU i były mega wygodne a jakie cieplutkie.idealne na spacery z Szymkiem zimą lub sanki.nie nosiłąbym ich do wszystkiego bo to przesada ale do sportowego stroju mi się podobają i to mega bardzo a zwłaszcza ten niebieski kolor.tylko w sklepie u nas - w Polsce-są mega drogie jak na sportowe buty.:-(
a co do butów to myślę,że bez względu na fason rodzaj butów jak są brudne i zniszczone to nie wyglądają dobrze.ja mierzyłam te buty ale oczywiście firmy EMU i były mega wygodne a jakie cieplutkie.idealne na spacery z Szymkiem zimą lub sanki.nie nosiłąbym ich do wszystkiego bo to przesada ale do sportowego stroju mi się podobają i to mega bardzo a zwłaszcza ten niebieski kolor.tylko w sklepie u nas - w Polsce-są mega drogie jak na sportowe buty.:-(
reklama