reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

a no właśnie paragon gdzieś schowałam i oczywiście nie wiem gdzie (szczeniaczek to prezent od teściowej, ale ja go kupowałam).....:baffled:
W Tesco schowali wszystkie szczeniaczki, aby nie sprzedać ich w promocji -20% :baffled: Będą dopiero w poniedziałek.....

Pozostaje mi tylko napisać do Matel. W końcu nie został uszkodzony, tylko to błąd fabryczny............
I tak jutro jedziemy gdzieś kupić dobrego szczeniaczka :-p
I może aparat fotograficzny też ;-)
Jeśli macie zamiar kupić nowego szczeniaczka to przeciez będziesz miała paragon :-) Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby podniemić zabawki. Zapakuj zabawkę do samochodu, kup nowego szczeniaczka, weź paragon, wadliwą zabawkę i idź do Punktu Obsługi Klienta. "Dopiero go kupiłam, patrzę i żle działa" ;-) Może Ci go wymienią od razu. A czy nie ma tak, że moża zwrócić towar w ciągu kilku dni? Nie musiałabyś mówić, że nie działa, tylko że np. babcia kupiła już taka samą zabawkę.

reklama
a my kupiliśmy w końcu te drewniane klocuszki ;-) teraz będziemy myśleć co na roczek :-D .........bo ten czas tak leci

A ja jestem dziś zła jak cholera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Upatrzonych zabawek nie kupilismy, a do tego pokłóciłam się z meżem. W Smyku chciałam dla chrześnicy kupić klocki smiki, ale niestety, kolejka przez cały sklep i 0 klocków. W carrefurze myślałam, że szczeniaczka dostaniemy, ale też 0 :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

To jeszcze ja dołożę swoją wściekłość. Dziś dostaliśmy dla córci DJ Dżdżownicę, okazało się, że jest popsuta :szok: :szok: 120zł, a ona nie działa :wściekła/y: :wściekła/y:. To juz druga zabawka, która jest popsuta. aga-pg zrobiłam tak jakCi dzisiaj radziłam i dupa. Moga przyjąć zabawkę na reklamację oczywiście, ale nie zwrócą mi kasy, a to czy wymienią na nowy to zależy od kierownika zmiany. A jesli bym powiedziała, że zabawka jest dobra, ale chcę ją zwrócić to nic z tego. :szok: Tak swoja droga to garnuszka oddanego na reklamację jeszcze nam nie oddali. Córcia zostanie na święta bez prezentów. Ciekawe czy szczeniaczek czekający na święta nie ma ucha w nosie?

o rany ale macie przygody. my naszemu Szymkowi nie kupiliśmy żadnej zabawki niech wykarzą się chrzestni babcie stwierdziałam że to i tak nie zrobi na nim żadnego wrażenia i kupiłam mu dziś w ZARA kapciuszki i piżamkę taką jak zawsze szukałam zapinana po coałośc później zamieszczę fotki i zobaczycie o co mi chodzi- najważniejsze że jest napewno cieplutka ( szymi nie znosi byc przykryty).
a tak to już mamy wszystkich z głowy.no prawie bo jeszcze wszystkie skłądniki do drinka Pina colada ( kupiliśmy szwagierce i szwagrowi szklanki do drinków i na każdej jest nazwa drinka i co jest potrzebne - szklanki są w mega kolorach).ale sie rozpisalam jak nigdy.
ale chyba udziela mi sie swiateczny humorek i dzis stalam w jednym sklepie ze swicznikami w reku chyba 30 minut do kasy a przede mną była tylko jedna pani co wybierala świeczki i nawet mnie to nie ruszylo więc jest dobrze.
najwazniejszy jest luz emocjonalny- polecam każdemu !!!!!!!
dobrze że robiłam parowe prezenty a nie każdemu coś osobno bo bym nie wpadła na tyle pomysłów;-)razem mamy 4 pary.

ciekawe co ja dostanę????????????????chyba powinnam poszukać Mikolaja ale pewnie nic nie znajde bo moj mąz jak zawsze na ostatni dzwonek cos kupi albo zleci siostrze.

Strasznie wspolczuje tych problemow z zabawkami.Bylabym rowniez wsciekla:wściekła/y:.Ja wlasciwie wszystko pozamawialam na Allegro i zeby nie zapeszyc:szok:-na razie wszystko ok:confused:.Czekam jeszcze na kilka rzeczy,ale juz ostatnich.jakos dziwnie duzo wydalam na prezenty w tym roku:confused:.

Tycia nic nie mów o kasie u nas jak zawsze szok ale w tym roku to wogole szok mega gigant. moj maz jest taki honorowy- chyba tak trzeba to nazwac i dostalismy od tesciow wielki ogromny telewizo plazmowy no a my im za to kino domowe :szok:a drugim aby nie bylo dziwnie i malo zmywarke o reszcie nie wspomne

reklama
Dziś o 1ej w nocy udało mi się zrobić zabawkę, nie wiem, może potrzebowała czasu żeby się rozkręcić w nowym otoczeniu :-D Najwazniejsze, że działa.
aga-pg czekam na relacje z reklamowania szczeniaczka

Do góry