reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

Hubek dostanie 3 książeczki i komplet owoców (takich z plastiku) - kiedys kupiłam mu takie, ale okazały sie, że ze styropianu i musiałam sie ich pozbyć bo Hubek by odgryzał po kawałku:-D a tak je lubił i udało mi sie dostac plastikowe, ale bedzie zadowolony :tak::-)

reklama
Super prezenty dostały dzieciaczki na roczek:-):-).Maciuś dostał od chrzestnego buty(zdjęcie wcześniej już wkleiłam),
od chrzestnej kaskę i książeczkę grającą
od jednej babci komplet dżinsowy(spodnie i katana)i kasę
od babci drugiej spodenki sztruksowe i kurtkę wiosenną
od ciotek kasę i dwie piżamki,a i od prababci dres.
Zdjęcia wkleję puzniej

U nas nie ma tradycji kupowania prezentów na zajączka, ale że jedziemy na święta na Śląsk, a tam jest, to kupiliśmy prezencik dla Maksia.... no i przy okazji też i dla Milenki :happy: Dwie układanki edukacyjne - jedna plastikowa - wpasowuje się kształty, a druga drewniana z zajączkami - dopasowuje się górę zajączków do nóżek.

a,więc wklejam obiecane zdjęcia,nie wszystkie,bo mam trochę lenia
od cioteczki z anglii firma Cherokee

Załączniki

• Maciuś 118.jpg
    Maciuś 118.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 22
  • Maciuś 119.jpg
    Maciuś 119.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 20
  • Maciuś 120.jpg
    Maciuś 120.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 22
  • Maciuś 121.jpg
    Maciuś 121.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 25
  • Maciuś 122.jpg
    Maciuś 122.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 19
i dalej...

Załączniki

• Maciuś 125.jpg
    Maciuś 125.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 21
  • Maciuś 123.jpg
    Maciuś 123.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 22
a to prezenty z roczku i na zająca ,resztę wkleję puzniej

Załączniki

• Maciuś 126.jpg
    Maciuś 126.jpg
    66,7 KB · Wyświetleń: 23
  • Maciuś 127.jpg
    Maciuś 127.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 23
  • Maciuś 128.jpg
    Maciuś 128.jpg
    60,7 KB · Wyświetleń: 24
  • Maciuś 129.jpg
    Maciuś 129.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Ładne ciuszki Agata, mi szczególnie się podoba beżowa bluza z długim rękawem z napisami i pomarańczowo- zielona kurtka :tak:

Do góry