reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
no my jeszcze nie wiemy co kupimy od zajaca, ale napewno jakis drobiazg tylko, tak my bylismy nauczeni, że zając jest mały więc małe prezenty nosi:-) podobnie na mikołajki, bo do buta zbyt duzo sie nie zmieści:-D, duze prezenty na gwiazdkę tylko, no i urodzinki czy imieninki tez cos wiekszego

Ja też jeszcze nie wiem co na Zająca. Wiaderko z foremkami i łopatką miałam schowane na jakąś okazję, ale ostatnio robiłam porządek w szafie, wyciągnęłam i Oliwka szybko je przejęła. Już jej nie zabierałam, bo fajnie się bawiła wkładając i wyciagając foremki z wiaderka.

Ja chyba zbankrutuje:szok::-D.Co chwilke mam jakies okazje.W niedziele corci imieniny,w czwartek mamy:-D.
Dzieciaki na zajaca dostana drobiazgi:tak:.

u nas też będzie skromnie :tak: i raczej na nic wielkiego się nie porwę bo ona i tak tylko chodzi chodzi i chodzi i dokucza psu i niczym na dłużej się nie zajmie :baffled: może jej kupie jakieś małe garnuszki itd bo ma od swojej kuchni kilka akcesoriów i się nimi bawi bo zawsze coś w nie chowa dziś znów znalazłam w garnku karmę psa :baffled::-D

Ja jeszcze nie mam pojecia ci kupie ale pewnie jakies drobiazgi a do tego moj Chris ma urodziny na Wielkanoc:-D

reklama
co sie porobilo sanki na wielkanoc a sandalki na Boze Narodzenie :szok::szok::laugh2::laugh2:
SZymek swojego zajaca dostal juz tydzien temu a dzis kupilam mu kota niby na zajaca ale juz go mu dalam bo sie tak ładie cieszył.
wiec na zajaca dostanie cos drobnego - bedzie jadl tylko to co naprawde uwielbia
zupka marchewkowa, jabluszko i marchewa do reki niech sie cieszy chlopak

Do góry