reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Ja juz kupiłam książeczke harmonijkę z ptaszkami(bo je uwielbia),i zamierzam kupić jeszcze wiaderko i foremki do piaskownicy.dziewczyny macie pomysly na zajaca dla awszych maluszkow ???
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
no my jeszcze nie wiemy co kupimy od zajaca, ale napewno jakis drobiazg tylko, tak my bylismy nauczeni, że zając jest mały więc małe prezenty nosi:-) podobnie na mikołajki, bo do buta zbyt duzo sie nie zmieści, duze prezenty na gwiazdkę tylko, no i urodzinki czy imieninki tez cos wiekszego
Ja też jeszcze nie wiem co na Zająca. Wiaderko z foremkami i łopatką miałam schowane na jakąś okazję, ale ostatnio robiłam porządek w szafie, wyciągnęłam i Oliwka szybko je przejęła. Już jej nie zabierałam, bo fajnie się bawiła wkładając i wyciagając foremki z wiaderka.
u nas też będzie skromnie i raczej na nic wielkiego się nie porwę bo ona i tak tylko chodzi chodzi i chodzi i dokucza psu i niczym na dłużej się nie zajmie może jej kupie jakieś małe garnuszki itd bo ma od swojej kuchni kilka akcesoriów i się nimi bawi bo zawsze coś w nie chowa dziś znów znalazłam w garnku karmę psa
agusia9915
Matka wariatka
sanki dostali nasi
mała dostanie odkurzacz;-)
a mały bonikle
mała dostanie odkurzacz;-)
a mały bonikle
reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
co sie porobilo sanki na wielkanoc a sandalki na Boze Narodzenie
SZymek swojego zajaca dostal juz tydzien temu a dzis kupilam mu kota niby na zajaca ale juz go mu dalam bo sie tak ładie cieszył.
wiec na zajaca dostanie cos drobnego - bedzie jadl tylko to co naprawde uwielbia
zupka marchewkowa, jabluszko i marchewa do reki niech sie cieszy chlopak
SZymek swojego zajaca dostal juz tydzien temu a dzis kupilam mu kota niby na zajaca ale juz go mu dalam bo sie tak ładie cieszył.
wiec na zajaca dostanie cos drobnego - bedzie jadl tylko to co naprawde uwielbia
zupka marchewkowa, jabluszko i marchewa do reki niech sie cieszy chlopak