reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
AGA jak zwykle racja a ja zamilknę pytanie było jasne więc moja odpowiedź:

rowerek
dmuchany basen na wodę
książeczki tekturowe do oglądania
miarkę wzrostu

Witam pierwszy raz na forum :) licze na cieplutkie przyjęcie :)

Szukam prezentu na walentynki i tutaj jest coś takiego:
www-walentynki.pl/cieplutki-mis taki podgrzewany misiaczek, chyba ma w środku ten gadżet dla ludzi chodzących w góry co sie przełamuje i grzeje, ale gdzie można takiego misia kupić to już nie jest napisane :) macie może jakiś pomysł gdzie to można nabyć ? :)

Pozdrawiam
:)

Witaj Anusia.Jak chcesz wkleic linka najpierw wcisnij podglad wiadomosci,a dopiero potem ja zatwierdz.Wtedy link bedzie sie nam otwieral...:tak:
Ja bm chciala dostac dla Kondzia:
*rowerek Hauck(zarazilyscie mnie!!!!):-D:-D:-D
*krzeselko uczydelko
*szczeniaczka,bo nie ma...
*pisakownice little tikes

Witam pierwszy raz na forum :) licze na cieplutkie przyjęcie :)

Szukam prezentu na walentynki i tutaj jest coś takiego:
www-walentynki.pl/cieplutki-mis taki podgrzewany misiaczek, chyba ma w środku ten gadżet dla ludzi chodzących w góry co sie przełamuje i grzeje, ale gdzie można takiego misia kupić to już nie jest napisane :) macie może jakiś pomysł gdzie to można nabyć ? :)

Pozdrawiam
:)

Walentynki : Cieplutki miś ja mam podobnego i kiepsko mnie grzeje :-D;-)

może coś takiego :szok::-D
WALENTYNKI 2008 !! - ZRÓBCIE SOBIE DOBRZE ! HIT ! (304757825) - Aukcje internetowe Allegro

Nuśka a ja bym chciała zobaczyć tą ramkę z literką J :sorry:

Alez prosze...:-D

a to sa ksiazeczki jeszcze ktore Julka dostala od mojej babci

sukienka o ktorej pisalam z h&m

sweterek robiony na drutach przez moja ciotke...nie znosze takich rzeczy ale ten akurat mi sie bardzo podoba:sorry::tak:

Róż szczerze mówiąc mi się już przejadł :/ ale ciężko kupić coś w nie-różowym kolorze dziewczynce i Milenka ciągle ma kupę różowych ciuszków...

nuśka ta sukienka jest po prostu boska! Ja sama mam dwie w tym stylu - jedną właśnie w kolorze khaki, a drugą brązową.... koniecznie muszę Milence podobną kupić w okolicach maja/czerwca! :tak:

reklama
Do góry