reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
fajne prezenty :-)

ja to się zastanawiam jak to zrobić żeby mi nie poznosili zabawek znów... na święta była masakra i teraz mi się połowa nie mieści już do żadnych koszy, pudeł, skrzynek.... wylewa się toto na pół mieszkania a laski i tak bawią się ciągle tymi samymi zabawkami
chyba muszę posprzedawać coś...

myślicie że wypada powiedzieć że wolę kasę na wózek?

fajne prezenty :-)

ja to się zastanawiam jak to zrobić żeby mi nie poznosili zabawek znów... na święta była masakra i teraz mi się połowa nie mieści już do żadnych koszy, pudeł, skrzynek.... wylewa się toto na pół mieszkania a laski i tak bawią się ciągle tymi samymi zabawkami
chyba muszę posprzedawać coś...

myślicie że wypada powiedzieć że wolę kasę na wózek?
Pewnie ze wypada:tak:

no i szymek zadecydował co chce fotel obrotowy lub ślizgawkę muszę sie za nią rozejrzeć po allegro. no dzis na fotelu w biurze to sie cieszył jak pim pong tylko krecic i krecic :tak::-D:-)

a ja wybrałam w prezencie od babci w końcu huśtawkę :tak: dziś dotarła i Emilka się jej boi :eek: zobaczymy jak ja zawiesimy

Emilka dostała od chrzestnej taki rowerek
ROWEREK MYSZKA Sun z Kołyską Daszkiem,Pozytywką (307818940) - Aukcje internetowe Allegro
od chrzestnego wózek i lalkę
od nas kuchnie
SMOBY - BERCHET KUCHNIA OPIEKUNKI REWELACJA *AKiJ* (305749282) - Aukcje internetowe Allegro
no a od babci tą huśtawkę co pokazywałam
SUPER HUŚTAWKA DLA DZIECKA (3W1) W DOBREJ CENIE (308100877) - Aukcje internetowe Allegro
a od drugiej babci kase od jednej prababci złote kolczyki wcześniej dała też na kojec który jeszczea nie dotarł :baffled:od drugiej kasę małą laleczkę i maskotki :tak:

reklama
My mamy urodzinki za ponad tydzien, ale juz mamy dwa prezenty: Książeczkę-rymowankę i krokodyla z klockami (oba Fisher Price). Nie wklejam linków, bo mi się forum wywali jak będzie za długa wiadomość :(
Aaaale... żaden z tych prezentów nie zrobił na niej wrażenia, zobaczyła tylko jak działają i poleciały w kąt :/
Woli zwykłe papierowe książeczki....

Do góry