reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
Dostałam od męża piekne perfumy pod choinkę:tak::-) D&G Rose the one :-)

Piękne perfumy:tak:
Ja w tym roku pod choinką zebrałam zapas perfum chyba na rok:
od teściów D&G Light Blue
od rodziców (zmówili się czy co:p) Gucci II - moje ulubione:tak:
od szwagra z żoną Cartier Eau de toilet
od szwagierki Trussardi Skid

o dziwo wszystkie trafione:tak: Chyba mój mąż maczał w tym palce;-)
Od T. dostałam pulsometr do biegania z nawigacją i koszulkę nocną:tak:

A T. dostał ode mnie wodę Dior Fahrenheit zapakowaną z karteczką z opisem "obiektyw":-p jutro jedziemy do sklepu i ma sobie wybrać:tak:

Ostatnia edycja:
Dobrze Dziewczyny, że piszecie o perfumach to sobie je posprawdzam i może wybiorę coś dla siebie;-)

My prezenty dla siebie zostawiliśmy na koniec i właśnie jesteśmy w trakcie ich kupowania:-D
Dla męża tablet tj.:
WACOM BAMBOO FUN S PEN&TOUCH CTH461 Poznań (855052834) - Aukcje internetowe Allegro
A ja to się w sumie nie mogę zdecydować, może jakiś komplet garnków:-p Albo może uda się kupić wymarzony LCD;-) Zobaczymy...

oj widziałąm wczoraj akcje a Londynie kurcze szok od 6 rano koczowali pod sklepem.kiedyś bym chciała uczestniczyć w czymś takim to musi być kosmos.wyprzedaże :-D

ja też dostałam perfum :-D:-Dmój ukochany wyszukiwany już wszędzie ULTRAVIOLET z Paco Rabanne całą serie:perfum, balsam, dezydorant aż byłam w szoku że to gdzieś znalazł.szczotkę elektryczną do zębów mega ciepłe góralskie kapcie i kapcie na USB do komputera :-D

teraz kolejne prezenty pewnie dopiero na urodziny w kwietniu a mój mąż już w styczniu.

oj widziałąm wczoraj akcje a Londynie kurcze szok od 6 rano koczowali pod sklepem.kiedyś bym chciała uczestniczyć w czymś takim to musi być kosmos.wyprzedaże :-D
26.12 od 7 rano wyprzedaże były w Next'cie i z tego co wiem to o 9 nie było już zbytnio po co iść:-p:szok:

Karola a co to za kapciochy na USB:shocked2:? Święcą czy grzeją... czy i to i to?;-):-D

a grzeją jeszcze nie testowałam.

serio nic nie było o matko to co tam za promocje musiały być i jakieś fajowe ubrania.U nas wyprzedaże są do końca lutego i w sumie od początku nie ma zbytnio co wybierać. Wczoraj był męża siostra- zakupocholiczka- i wróciła mega zawiedziona nic fajnego nie było jakieś same końcówki tego co przed świętami było.

reklama
Do góry