reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty Gwiazdkowe Czyli Co Przyniesie święty Mikołaj?

Kociu a na jaki kubek się zdecydowałaś bo jest taki wybór, że nie wiem który wybrać, tak wogóle to dobry pomysł na te kartki świateczne, i kalendarze, kubki i inne foto akcesoria. Popieram i ja!!!!:tak: :-D ;-)

reklama
Hihi, ten linki od martag rewelacja!!!
Dobrze ze maz jest w pracy, bo tez ma dosc moich zakupow, a ja przestac nie moge, choc juz zwolnilam tempo bo nas przed Swietami troszke przypililo :-(
No ale karteczki, kalendarz i kubek mus!!! :laugh2:

Jak co to bedzie na ciebie Martus hehe bo Ty dalas Nam ten link:laugh2: :laugh2: Jak zamawialam kartki to mowie,ze dziewczyny z bb tez zamowily hehe ostatnio to jest zazdrosny o Was:-)

My już po zakupach uffff...całe szczęście bo jeszcze trochę i brakło by mi na życie hi hi:-D :-D :-D .Adzi kupiliśmy głowę lalki do wizażu ,Kamilkowi szachy a najmłodszemu zestaw zabawek do kąpieli i grzechotki .I do tego jeszcze kupiliśmy dzisiaj paczki mikołajkowe ze słodyczami (od razu na choinkę):-D :-D :-D A mojemu siostrzeńcowi kupiłam samochód Wadera do rozkręcania i ciastoline i oczywiście paczkę .
Mężuś dostał wcześniejszy prezent albo raczej prezenty ,spodnie ,koszulki polo i bluzki CHEEROKEE .Jeśli jesteście gdzieś koło takich sklepów tej firmy to wskakujcie ,masę przecen nawet do 70% I oczywiście dostał wodę po goleniu ,a ja bidulka oczywiście zostałam na lodzie:-( :-( :-D :-D

My wczoraj zrobilismy wylicznia ile na prezenty ,chrzciny,zycie,oplaty i poprostu szok.:szok: :szok: :szok: ...znowu przyjedziemy zupelnie splukani tutaj...za kazdym razem jak jestesmy w Polsce wydajemy co do zlotowki.:-( .ale coz Swieta raz w roku i chrzciny raz w zyciu wiec trzeba zaszalec..
Wiolu tak to jest wszystim w okolo a my na szarym koncu..No ale napewno mezus Ci zrobi jakis prezencik.;-) .
Tak w ogole to My juz dostalysmy najcenniejszy prezent na swiecie nasze kochane szkrabiki:-) :-) :-) :-)

Mój mężuś:confused: :confused: ,co ty ,ale powiedziałam już że biorę kaskę i kupuje obraz nad komodę ,strasznie podobają mi się różne malowane wodospady ,chatki młyny ,także to niby bedzie na mikołaja .Prezent to będzie ale raczej pod choinkę.,może

Cheerokee to i u nas jest. I rzeczywiscie maja duze przeceny, szczegolnie dla dzieci:tak:
Moj maz tez jest troche zazdrosny o was, ale nie mowie mu wszystkiego;-) :no:
A na mnie moze byc, a co mi wasi mezowie moga zrobic;-) :-p Przeciez z domu mnie nie pogonia;-) :-)

reklama
Do góry