reklama
reamonn
Mama Kaji (lipiec '06)
Hihi, ten linki od martag rewelacja!!!
Dobrze ze maz jest w pracy, bo tez ma dosc moich zakupow, a ja przestac nie moge, choc juz zwolnilam tempo bo nas przed Swietami troszke przypililo :-(
No ale karteczki, kalendarz i kubek mus!!!
Dobrze ze maz jest w pracy, bo tez ma dosc moich zakupow, a ja przestac nie moge, choc juz zwolnilam tempo bo nas przed Swietami troszke przypililo :-(
No ale karteczki, kalendarz i kubek mus!!!
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
My już po zakupach uffff...całe szczęście bo jeszcze trochę i brakło by mi na życie hi hi .Adzi kupiliśmy głowę lalki do wizażu ,Kamilkowi szachy a najmłodszemu zestaw zabawek do kąpieli i grzechotki .I do tego jeszcze kupiliśmy dzisiaj paczki mikołajkowe ze słodyczami (od razu na choinkę) A mojemu siostrzeńcowi kupiłam samochód Wadera do rozkręcania i ciastoline i oczywiście paczkę .
Mężuś dostał wcześniejszy prezent albo raczej prezenty ,spodnie ,koszulki polo i bluzki CHEEROKEE .Jeśli jesteście gdzieś koło takich sklepów tej firmy to wskakujcie ,masę przecen nawet do 70% I oczywiście dostał wodę po goleniu ,a ja bidulka oczywiście zostałam na lodzie:-( :-(
Mężuś dostał wcześniejszy prezent albo raczej prezenty ,spodnie ,koszulki polo i bluzki CHEEROKEE .Jeśli jesteście gdzieś koło takich sklepów tej firmy to wskakujcie ,masę przecen nawet do 70% I oczywiście dostał wodę po goleniu ,a ja bidulka oczywiście zostałam na lodzie:-( :-(
My wczoraj zrobilismy wylicznia ile na prezenty ,chrzciny,zycie,oplaty i poprostu szok. ...znowu przyjedziemy zupelnie splukani tutaj...za kazdym razem jak jestesmy w Polsce wydajemy co do zlotowki.:-( .ale coz Swieta raz w roku i chrzciny raz w zyciu wiec trzeba zaszalec..
Wiolu tak to jest wszystim w okolo a my na szarym koncu..No ale napewno mezus Ci zrobi jakis prezencik.;-) .
Tak w ogole to My juz dostalysmy najcenniejszy prezent na swiecie nasze kochane szkrabiki:-) :-) :-) :-)
Wiolu tak to jest wszystim w okolo a my na szarym koncu..No ale napewno mezus Ci zrobi jakis prezencik.;-) .
Tak w ogole to My juz dostalysmy najcenniejszy prezent na swiecie nasze kochane szkrabiki:-) :-) :-) :-)
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Mój mężuś ,co ty ,ale powiedziałam już że biorę kaskę i kupuje obraz nad komodę ,strasznie podobają mi się różne malowane wodospady ,chatki młyny ,także to niby bedzie na mikołaja .Prezent to będzie ale raczej pod choinkę.,może
Cheerokee to i u nas jest. I rzeczywiscie maja duze przeceny, szczegolnie dla dzieci
Moj maz tez jest troche zazdrosny o was, ale nie mowie mu wszystkiego;-)
A na mnie moze byc, a co mi wasi mezowie moga zrobic;-) Przeciez z domu mnie nie pogonia;-) :-)
Moj maz tez jest troche zazdrosny o was, ale nie mowie mu wszystkiego;-)
A na mnie moze byc, a co mi wasi mezowie moga zrobic;-) Przeciez z domu mnie nie pogonia;-) :-)
reklama
Podziel się: