reklama
M
megii*
Gość
My też mamy tiny love - jak dla nas jest super.
My mamy tę @MATA EDUKACYJNA TINY LOVE MUZYKA+ WYSYŁKA GRATIS (146150549) - Aukcje internetowe Allegro
choć bardziej nam się podoba ta MATA EDUKACYJNA TINY LOVE PLAC ZABAW. GRATISY (144411740) - Aukcje internetowe Allegro ale niestety jest sporo droższa
My mamy tę @MATA EDUKACYJNA TINY LOVE MUZYKA+ WYSYŁKA GRATIS (146150549) - Aukcje internetowe Allegro
choć bardziej nam się podoba ta MATA EDUKACYJNA TINY LOVE PLAC ZABAW. GRATISY (144411740) - Aukcje internetowe Allegro ale niestety jest sporo droższa
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
śliczny kotek!
Kasiek,my tez mamy Tiny Love Zoo,ale u nas mata powoli idzie w odstawkę,chyba ją sprzedamy na Allegro...
Kasiek,my tez mamy Tiny Love Zoo,ale u nas mata powoli idzie w odstawkę,chyba ją sprzedamy na Allegro...
hehe no to bedzie problem z tym upchaniem pod poduszke hihi...no ale jak postawisz kolo kolyski to napewno bedzie zdziwienie jak go zobaczy ale kocurek jest uroczy naprawde...My zaraz jedziemy tez na zakupy i chcemy cos kupic Wikuni wiec zrobie fotke i tez wysle nasz nowy nabytek:-)
reklama
Zamowila wczoraj kartki switeczne z Wiki zdjeciem mowie Wam dziewczynki super wygladaja:-) ,i chce jeszcze zamowic sliniak tez ze zdjeciem Wikuni....pewnei sie zdziwia z mojej rodziny jak zobacza mojego szkraba na kartce,musze tylko dopisac,ze to Wiki bo nie wszsycy ja widzieli hehe;-)
Podziel się: