reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty Gwiazdkowe Czyli Co Przyniesie święty Mikołaj?

Ja to się ostatnio strasznie oszczędna zrobiłam,albo nie umiem sie decydowac bo co pójdę do sklepu to wychodze zakrecona i nie wiem co kupic i ...nic nie kupuję!:wściekła/y: tak bylo ostatnio w Smyku Baby,normalnie oczopląs!:rolleyes2: :oo2: :huh:
A jak wam idzie z kupowaniem prezentów oprócz kubków,kalendarzy i reszty:-D ;-) ja tez zamawiam apropos:laugh2:
Bo ja dopiero nabieram rozpędu z zakupami swiątecznymi...najwazniejsze,że mam pomysły na prezenty dla części rodzinki,to będa drobiazgi a z Darkiem umówilismy sie na listy do swietego Mikołaja,każde napisze i bedzie wiadomo co z listy mamy wybrac nawzajem:-p ;-) Ja chcę albo zegarek Fossil albo lokówko suszarke z reklamy Rowenty,książkę Pascala,jakis ciuszek-do wyboru,tylko drogie mam wymagania:tak: :-D No i co kupić Olisiowi? Najchetniej pół sklepu bym wykupiła! Ale napewno muzyczny ocean do wanny Little Tikes,huśtawkę,jakies zabawki Lamaze,wydam wszystkie oszczędności ale to jego pierwsza Gwiazdka! Dobrze,ze miałam odłozona kasę bo ta to dupa blada by była, ale mamuska zapobiegliwa jest:-D Dodam,ze w 1 dzień świąt mamy chrzciny...czy rodzice kupują cos dziecku z okazji chrztu?

reklama
Olu,my kupiliśmy Zuzi karuzelkę,którą przysłała nam Martag,pluszaka i włożyliśmy troszkę kaski do pamiątki chrztu.

o rany, ja mam to samo ide do sklepu chce cos kupic malemu i wychodze... zniczym. Juz pare razy tak bylo, az sie wsciekam na siebie ze nie moge sie zdecydowac:wściekła/y:
Na mikolaja juz zdecydowlam sie na takie zabawki do kapieli, takie fajne zolwiki. A pod choinke to nie mam pojecia. No i jeszcze dla meza, jak rany tak ciezko cos wybrac.:szok:

Ja byłam dziś w Manufakturze i kupiłam prezenty gwiazdkowe-Mamy dostaną jednak portfele a Ojcowie etui na dokumenty-plus po kalendarzu z Zuzią.Babci kupiłam lampkę nocną.Reszcie rodzinki po przesłodkich aniołkach i po świątecznej paczuszce Rafaello(chyba tak symbolicznie wystarczy.nie?).A Mario kupiłam superkowy polar Mexx i perfumy Miraccle(uwielbiam te damskie i teraz męzuś będzie do mnie zapachowo pasował;-) ).Został nam jeszcze prezent dla Zuzi ale to już pojedziemy w przyszłym tygodniu razem coś jeszcze wybrać:tak: Jeszcze kupiłam teściowej telefon komórkowy bo w sobotę ma 50-te urodziny i kompletnie nie wiedzieliśmy co jej dać...No to wymyśliłam ten telefon bo teraz ma mój stary,tj.poprzedni,który już doprowadziła do opłkanego stanu...;-)

Uwazam ,ze wystarcza takie drobiazgi;-) ..zreszta ja tak sobie mysle,ze zawsze co roku robimy z mezem jakies drogie prezenty a sami dostajemy jakies gacie od chinczykow albo kolejna pare rajstop za malych ...albo co lepsze krem do twarzy do cery suchej a ja mam tlusta,takze niektore prezenty leza do tej pory..
takze wlasnei postanowilam dzisija,ze zrobimy symboliczne prezenty,tylko dla rodzicow i dziadkow i rodzenstwa kupimy cos drozszego....
Kociu mysle,ze męzuś bedzie ucieszony ..nie znam tego perfumu męskiego ,ale jutro sprawdze i napisze jak mis ie podoba...tylko uwazaj co by zbytnio kobiet ten perfum nie wabil:-) ;-) bo opedzic sie nie bedzie mogl:tak:

Kociu fajnie wybrnelas z tymi prezentami!!!
A Allanek jutro od Mikolaja dostanie Kregle dla baby!!! Kazdy kregiel grzechocze i w ogole fajnie wyglada!!! Zaraz wstawie fotke bo jak zwykle pisze z szybkiej odpowiedzi!!!

super te kregle sa..kurcze ale Wy tam macie super zabawki w tych Niemczech...bombowe sa naprawde mi sie podobaja..a z jakiej firmy sa te kregle? moze i tu poszukam cos podobnego...

reklama
Do góry