reklama
reamonn
Mama Kaji (lipiec '06)
WIKI a gdzie takie karteczki zamowila? Super sprawa
Martag mi podala stronke Superfoto.pl - zdj꣩a cyfrowe, odbitki cyfrowe, kalendarz ze zdj꣩ami, fotokubek, fotospinka, fotoksi??ka, ramki i inne prezenty z Twoimi zdj꣩ami cyfrowymi fajan stronka i super gadzety tam sa:-)
Wiecie co..moj maz wczoraj zapytal mnie co bym chciala pod choinke i kurcze nie iwem:-( ...tak naprawde wszystko mam co bym chciala ,no i mam problem...pierwszy raz nie iwem co bym chciala dostac...ale dzisiaj rano wymyslilam,ze chyba jakis preparat dobry na odchudzanie bo jak stanelam na wage to sie przerazilam. ...zamiast tracic to ja przybieram kilogramy
My w tym roku nie robimy sobie prezentow, tylko zamawialmy wspolnie kalendarz z Mikim, bo zkaska krucho. No bo zaraz tesciowa i szwagier przylatuja, wiecie 2 osoby wiecej to twez zawsze wydatek, no i chrzciny bedziemy robic, to znowu kaska pojdzie. Moze tylko jakis drobiazg kupie Jackowi, jeszcze nie wiem co, ale taka mala pierdulke zeby tylko symbolicznie cos bylo. A na urodziny dostane perfumy, juz wyszpiegowalam, tylko nie wiem jaki, to bedzie niespodzianka
reklama
Nie wdomu jeszcze nie ma, ale moj mezulek nie potrafi klamac, wiec tu i owdzie go podoszlam i puscil farbe, hihihi. A o jakie konkretnie to juz sie nie dopytuje, bo prawde mowiac to maz zawsze mi wybiera perfumy. Az wstyd sie przyznac ale moj zmysl powonienia jest kiepski Ale zawsze kupi cos ladnego :-)
Podziel się: