reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty Gwiazdkowe Czyli Co Przyniesie święty Mikołaj?

reklama
No mi tez sie podoba ta stronka. Ale kartki zamowilam tutaj na miejscu, bo przeciez w Polsce nie odbiore. Ale beda mieli wszyscy niespodzianke:tak:

Ija się skusiłam na serię kartek świątecznych z Zuolem i podkładkę pod mysz i kubek...I jeszcze chwila i mnie mąż z domu wyrzuci albo co gorsza do komputera zabroni się zbliżać...;-)

Kocia ja to robie potajemnie :tak: hehe bo radek tez juz ma dosc tych moich zakupow hehe,oczywiscie kartki to oficjalnie zamowilismy wspolnie.:-) .no ale cala reszta to tajemnica;-)

Wiecie co..moj maz wczoraj zapytal mnie co bym chciala pod choinke i kurcze nie iwem:-( ...tak naprawde wszystko mam co bym chciala ,no i mam problem...pierwszy raz nie iwem co bym chciala dostac...ale dzisiaj rano wymyslilam,ze chyba jakis preparat dobry na odchudzanie bo jak stanelam na wage to sie przerazilam.:szok: :szok: :szok: ...zamiast tracic to ja przybieram kilogramy:wściekła/y:

My w tym roku nie robimy sobie prezentow, tylko zamawialmy wspolnie kalendarz z Mikim, bo zkaska krucho. No bo zaraz tesciowa i szwagier przylatuja, wiecie 2 osoby wiecej to twez zawsze wydatek, no i chrzciny bedziemy robic, to znowu kaska pojdzie. Moze tylko jakis drobiazg kupie Jackowi, jeszcze nie wiem co, ale taka mala pierdulke zeby tylko symbolicznie cos bylo. A na urodziny dostane perfumy, juz wyszpiegowalam, tylko nie wiem jaki, to bedzie niespodzianka:tak:

hehe Martag jestes poprostu nie mozliwa hihi "wyszpiegowalam" hehe..juz sobie wyobrazam jak chodzisz po domu i buszujesz po szafach:-) ;-) :tak: :laugh2:

reklama
Nie wdomu jeszcze nie ma, ale moj mezulek nie potrafi klamac, wiec tu i owdzie go podoszlam i puscil farbe, hihihi. A o jakie konkretnie to juz sie nie dopytuje, bo prawde mowiac to maz zawsze mi wybiera perfumy. Az wstyd sie przyznac ale moj zmysl powonienia jest kiepski:zawstydzona/y: Ale zawsze kupi cos ladnego:tak: :-)

Do góry