reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

azorek ta książeczka jest świetna ,moja miała możliwość zabawy nią w Coccodrillo,siedziała jak zaczarowana i nie chciała z tamtąd wychodzić

reklama
na mikolaja kupuje jakis drobiazg, ksiazeczke, moze kolorowanke, gre, co mi tam wpadnie w rece w sklepie a pod choinke Julka dostanie kuchnie. Oliwka jeszcze za bardzo nie kuma to dostanie prezenciki symboliczne, zeby Jula widziala ze jestesmy sprawiedliwi :-):-)

megaczko
właśnie mi również chodzi kuchnia po głowie - ostatnio u koleżanki Ninka się taką bawiła długo, nawet odpychała właścicielkę krzycząc "to moje"... nie ukrywam, że mi samej się ta kuchnia podobała - miała nawet piekarnik ze światełkiem, a jak się postawiło patelnię na gaz to był odgłos smażenia - takie szmery bajery:rofl2: a ja, dziecko z PRL-u spragnionam wypasionych zabawek:rofl2::-p

ewentualnie może jakiś laptop?
a 6 XII dostanie książeczki niewielkie, bo ostatnio przy okazji kupiłam, to mam z głowy; acha, wiecie co jej jeszcze kupiłam w Smyku? nie mogłam się powstrzymać jak zobaczyłam te wielkie oczyska... o takiego zwierzaczka (tego niebieskiego): http://www.amazon.com/Aurora-World-Plush-YooHoo-Sound/dp/B0021HZQA4/ref=pd_sim_t_19
są przefajne i jak znam siebie, to pewnie dokupię mu przyjaciół z tej samej serii...

Ostatnia edycja:
Ja też chce kuchnie dla małej, bo sama sobie zażyczyła od Mikołaja :-) jak pisałyśmy list.
Powiem szczerze, ze szukanie kuchni to masakra. Chciałam taka na ok 100 cm, a one w większości małe (niskie) :baffled:.
Może widziałyście na żywo i była fajna? Andariel, a twoja znajoma jaka ma kuchnię?

reklama
sama list napisała - no no :-D

A my Lego duplo i reszta ze sklepu Mju - www.kreatywnedziecko.eu - chyba mozaike i musowo krede 3D do tablicy, mam nadzieje że uda nam się pomalować ścianę farbą i zrobić tablicę na pół ściany do świąt. Ale będzie czad:-D

kuchnie bym kupiła tez z chęcią ale się już całkiem w naszym M. nie pomiescimy :-p

Ostatnia edycja:
Do góry