reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

MALBERTKA to ja Ci tę kredę odłożę - bo to jakis ewenement jest - przez całe lato nie sprzedałam ani jednej - byłam przekonana, ze umoczona kasa - a teraz już musiałam u importera domawiać bo się zaczęły sprzedawać :/

Mamy dziewczynek - odradzam kuchnie firmy PALAU TOYS - Aniela taką miała i to "badziew" jest - też jej kupiłam na Allegro na drugie urodziny - wtedy było ich właśnie bardzo dużo,

Co do Antka to nie mam pojęcia - samochodów ma mnóstwo, chyba jakiś zestaw z kaskiem - patrzyłam na Allegro - i pare znalazłam ale jakieś strasznie tanie i się troche obawiam, że to jakiś szmelc z cienkiego plastiku. Może ktoś ma?

reklama
Ostatnia edycja:
Baśka thx za podpowiedzi :)
Co do tego samolotu to już na drugi dzień stwierdziłam że faktycznie na co mu to hehe :)) ale ja tak mam ;)

Już wybrałam co mu wujek ma kupić i co my, na pewno tą grą edukacyjną dzień noc i jeszcze książeczki. A wujek taki zestaw z bajki Auta co gada i trzeba przykręcać śrubkę i naciskać i naprawiać auta :)

Marcel też właściwie kuchnią by się bawił więc dzięki baśka za linka, sprawię mu taką mini kuchnię, może moje garnki trochę przestanie ubijać :))

Co do kuchni to Zosia w zeszłym roku dostała taką http://allegro.pl/smoby-rozkladana-kuchnia-hello-kitty-16akc-wys-24h-i1947914052.html
o
d nas tak jak mówiłam pod poduszke dostanie zestaw klocków Hello Kitty (domek z orlenu za pkty :-) ) a pod choinke jakiś zestaw z Duplo, prawdopodobnie http://allegro.pl/lego-5655-duplo-przyczepa-kempingowa-sklep-wawa-i1939155854.html
m
oja babcia się pytała jej co by chciała dostać to powiedziała, ze samolot :-) a ja dodałam, że z duplo :-) (bo ostatnio z klocków sobie sama zbudowała samolot)
Od teściów to nie wiem, zapewne kase no chyba, że JA coś wymyślę to wtedy dadzą kase i JA kupię....
Miśków i lalek (zarówno bobasów jak i barbie) mamy od groma wiec mam nadzieję, że nikt nic takiego nie przyniesie :-D

iJeżeli moge cos doradzic w sprawie prezentów to szczerze polecam kolejkę - Fenbo - KOLEJKA DE LUXE 132 el. - z serii DoCity (1969727584) - Aukcje internetowe Allegro
Kupa zabawy z tym jest (u nas nie ma dnia żeby Jasiek i Jula się tym nie bawili), a co najważniejsze kolejka i tory są bardzo trwała! Mamy ją dwa lata i nic nie jest urwane, złamane czy pogięte, a działy się z tym różne dziwne rzeczy (łacznie z tym ze pociąg pływał....w sedesie).
W tym roku dokupujemy jeszcze taki zestaw KOLEJKA FENBO 122el. CITY JUNIOR (1952233135) - Aukcje internetowe Allegro

zamówiliśmy Nincę kuchnię - ale będzie zabawa:tak: a chrzestny ma jej kupić Dino-pociąg (to na wzór bajki, która leci rano w MiniMini - Nina ją uwielbia); od chrzestnej dostanie lakę-bobasa rozmiarów noworodka (żeby ją w ciuszki dzieciowe można ubierać), od dziadków ilustrowaną biblię dla dzieci i mozaikę quercetti (czy jakoś tak); sporo tego wyszło, oby trafione było!

acha, chciałam Wam jeszcze zostawić linka do fajnych i niedrogich drewnianych zabawek (parę z nich zamówiłam np.na prezenty dla znajomych) itd.: Drewniane Klocki Obrazkowe 9 W Aucie Auto Pudełko (1977257957) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry