reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

reklama
My kupujemy Zośce rowerek biegowy i chcemy naciągnąć dziadków na trampolinę:-) bo byliśmy ostatnio u znajomych i my się wyszaleliśmy i Zośka się świetnie bawiła :-)

u nas rowerek jest, ale ten tradycyjny.
na dzień dziecka planujemy hulajnogę kupić małej.
poza tym dostała wózek joggerowy na jazdy po wertepach hehe:)

Zos dostała rowerek biegowy na swięta teraz i trochę się go boi ;-) tzn pojezdzi tzn pochodz na nim ale bez rewelacji jakis :-) tradycyjny 3kolowiec na razie na tapecie :-) ktory na roczek dostała ale był za duży hihihi :-) dobrze że mam balkon duży to Laska szaleje ;-)

ja bym chciała męża namówić na zjeżdżalnie do ogródka dla Julki ale nie wiem czy mi sie uda, w sumie nic nie dostała od nas na zajączka to by było 2w1 :-)

Natka dostanie lego. Od jakiegos czasu nie kupujemy innych zabawek poza własnie Lego.Ma juz tego trochę,ale z Lego jest tak,że im wiecej tym lepiej bo wiecej mozna zbudowac:). No i jest to jedyna zabawkaa,ktora moga sie bawic duzi i mali:) a przy tym fantastycznie rozwija wyobraźnie i szereg innych umiejetnosci:). Ostatnio J. kupił Nati kolejkę( choc wiem ze ta kolejka lego to było zawsze jego marzenie:),ale niech tam mu bedzie),teraz dokupił jakies tory ,tunele i to bedzie prezent na dzien dziecka. A na urodzenie sie bliźniaków kupujemy jej domek tez Lego i albo duplo taki mega zestaw albo Lego seria Belvill. Wszystko inne Natka w sumie ma albo nie ma i nie bedzie bo nie mamy miejsca na wszystko niestety....a może i stety:):).

Never to Mania tak lubi jeszcze w wózku podrózować??? Natka totalnie odmawia juz. Ale pewnie jeszcze jej sie zmieni jak rodzeństwo przyjdzie na świat:),zobaczymy

a jakies *******ke chyba kupie...dla Moni na dzien dziecka to bym nawet nie musiala ale Jasiek juz kumaty i o siore sie zatroszczy :-)
na imieniny Monia dostanie zestaw lekarski za 5 zł a Jasiek zestaw wedkarski za 15 zł (hmmm..nierowne traktowanie dzieci...)
na dzien dziecka dla Jasia chcialam mikroskop ale... Monia go i tak zmasakruje :-(
wiec w sumie nie mam pomyslow na prezenty dziendzieckowe :-/ kasy tez nie bardzo :-/

reklama
Do góry