reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

Efe a z serii Mała dziewczynka? bo Adas ma kilka z serii Mały chłopiec i podobaja mu sie, i rymowanki i ze mozna pokazac paluszkiem śmieciarke, czy ptaszka, solidne wykonanie
rymowanki typu : tadek jest dumny ze swego traktora, na przeglad silnika rano jest pora, kiedy w traktorze cos sie zepsuje tadek to zaraz zreperuje :) na pamiec juz znam wszystkie ksiazeczki

reklama
tadek jest dumny ze swego traktora, na przeglad silnika rano jest pora, kiedy w traktorze cos sie zepsuje tadek to zaraz zreperuje :) na pamiec juz znam wszystkie ksiazeczki
ha ha ha, ekstra:-) a ja z dzieciństwa pamiętam taki wierszyk: każdy dudek ma swój czubek, każdy jest czubaty, a ten czubek dostał dudek od mamy i taty:-Dale chyba to nie ten wątek!

ja zadnych zabawek nie kupuje, mamy tyle po chłopakach i Angelince.
stawiam na nowe kredki kolorowanki i nowe pudło z klockami pod choinke dla dziewczynek.
Mam garaż który ma 15 lat i teraz Aluta uwiebia samochodami w nim jeździć;-)

Zocha dziś dostała troche prezentów ale klocki to furrora wiec gorąco polecam! u nas cisza w domu jak makiem zasiał bo albo Zosia sama układa wieże z klocków albo układa domek z tatą

dominiczka, a jakie macie te klocki? drewniane czy plastikowe? może linka podasz ;-)

a ja mam problem z wyborem laptopa, bo mam 2 na oku i nie wiem na który się zdecydować :-( pomożecie? który lepszy? ;-) Laptop E-Edu PIESEK dla malucha 12 M + (1354018407) - Aukcje internetowe Allegro czy laptop edukacyjny DLA NAJMŁODSZYCH uczy od 1 roku (1335315401) - Aukcje internetowe Allegro?
a pod choinkę chcemy jeszcze Mai dokupić takiego konika KONIK DO SKAKANIA RĘCZNIE MALOWANY +POMPKA GRATIS (1328541949) - Aukcje internetowe Allegro :-)

Ostatnia edycja:
u nas hitem są niezmiennie lego duplo - mała dostała pudło na roczek i się codziennie bawi; i jeszcze jej farme dokupiliśmy, na widok zwierzaków kwiczy z radości:) z laptopem nie pomogę, bo się nie orientowałam w ogóle jakie są;

Izabela :-) Monia dostała taki laptop (ten pierwszy - piesek) wczoraj od żłobkowego Mikołaja (ale wersje "krówka")... za duzo funkcji to on nie ma - 1, 2, 3 i A, B, C :-) ale ma dwa poziomy głosności ;-) a to dla mnie b. wazne ;-)

ten drugi lapek ma wiecej funkcji... co mi akurat w ogole nie robiloby roznicy bo Monia tylko otwiera i zamyka to ustrojstwo :-)

reklama
my mamy daleko-i babcie i prababcie- więc wchodzi w gre poczta. Mam zamiar zmusić Alke do narysowania jakis laurek. Pewnie cieżko bedzie, bo nie da się np. jej prowadzic za ręke zeby choc pod rysunkiem sie podpisała 3 literami, bo wszystko musi sama sama :-)

Do góry