reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

Efe a z serii Mała dziewczynka? bo Adas ma kilka z serii Mały chłopiec i podobaja mu sie, i rymowanki i ze mozna pokazac paluszkiem śmieciarke, czy ptaszka, solidne wykonanie
rymowanki typu : tadek jest dumny ze swego traktora, na przeglad silnika rano jest pora, kiedy w traktorze cos sie zepsuje tadek to zaraz zreperuje :) na pamiec juz znam wszystkie ksiazeczki

reklama
tadek jest dumny ze swego traktora, na przeglad silnika rano jest pora, kiedy w traktorze cos sie zepsuje tadek to zaraz zreperuje :) na pamiec juz znam wszystkie ksiazeczki
ha ha ha, ekstra:-) a ja z dzieciństwa pamiętam taki wierszyk: każdy dudek ma swój czubek, każdy jest czubaty, a ten czubek dostał dudek od mamy i taty:-Dale chyba to nie ten wątek!

ja zadnych zabawek nie kupuje, mamy tyle po chłopakach i Angelince.
stawiam na nowe kredki kolorowanki i nowe pudło z klockami pod choinke dla dziewczynek.
Mam garaż który ma 15 lat i teraz Aluta uwiebia samochodami w nim jeździć;-)

Zocha dziś dostała troche prezentów ale klocki to furrora wiec gorąco polecam! u nas cisza w domu jak makiem zasiał bo albo Zosia sama układa wieże z klocków albo układa domek z tatą

dominiczka, a jakie macie te klocki? drewniane czy plastikowe? może linka podasz ;-)

a ja mam problem z wyborem laptopa, bo mam 2 na oku i nie wiem na który się zdecydować :-( pomożecie? który lepszy? ;-) Laptop E-Edu PIESEK dla malucha 12 M + (1354018407) - Aukcje internetowe Allegro czy laptop edukacyjny DLA NAJMŁODSZYCH uczy od 1 roku (1335315401) - Aukcje internetowe Allegro?
a pod choinkę chcemy jeszcze Mai dokupić takiego konika KONIK DO SKAKANIA RĘCZNIE MALOWANY +POMPKA GRATIS (1328541949) - Aukcje internetowe Allegro :-)

Ostatnia edycja:
u nas hitem są niezmiennie lego duplo - mała dostała pudło na roczek i się codziennie bawi; i jeszcze jej farme dokupiliśmy, na widok zwierzaków kwiczy z radości:) z laptopem nie pomogę, bo się nie orientowałam w ogóle jakie są;

Izabela :-) Monia dostała taki laptop (ten pierwszy - piesek) wczoraj od żłobkowego Mikołaja (ale wersje "krówka")... za duzo funkcji to on nie ma - 1, 2, 3 i A, B, C :-) ale ma dwa poziomy głosności ;-) a to dla mnie b. wazne ;-)

ten drugi lapek ma wiecej funkcji... co mi akurat w ogole nie robiloby roznicy bo Monia tylko otwiera i zamyka to ustrojstwo :-)

reklama
my mamy daleko-i babcie i prababcie- więc wchodzi w gre poczta. Mam zamiar zmusić Alke do narysowania jakis laurek. Pewnie cieżko bedzie, bo nie da się np. jej prowadzic za ręke zeby choc pod rysunkiem sie podpisała 3 literami, bo wszystko musi sama sama :-)

Do góry