reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

my mamy daleko-i babcie i prababcie- więc wchodzi w gre poczta. Mam zamiar zmusić Alke do narysowania jakis laurek. Pewnie cieżko bedzie, bo nie da się np. jej prowadzic za ręke zeby choc pod rysunkiem sie podpisała 3 literami, bo wszystko musi sama sama :-)

to może dobrym pomysłem bedzie odcisk dłoni w ramce

reklama
my wymyslilismy wlasnie laurke - kupic farbki do ciala i pomalowac np stopke i lapke Amelkowny na kartce odcisnac i jako laurke wyslac :D my tez mamy daleko do babciow i prababciow wiec wysylamy poczta

Fajny pomysł z tym kalendarzem.
Chyba się skusimy :)

Piwonia rozumiem że Ty robiłaś w tej firmie kalendarze tak? Jakość fajna papieru i druku? porządnie to wygląda czy kiepsko? bo różne widziałam.

My mamy dziadków i babcie pod ręką :-)
I tym razem dostaną ramkę ze zdjęciem i odbitą rączką oraz nóżką Oliwii :tak:.
Dodatkowo babcia M dostanie jak zawsze album z sesji Oliwii :blink:

reklama
Do góry