reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

My dziś po zakupach:-)
pod poduszkę Zosia dostanie lalkę(mimo, że ma już chyba z 5:-) )ale to mamy ją w szafie już z miesiac czasu:-)
natomiast pod choinkeę od teściów kuchnie Smoby Hello Kitty Moja Pierwsza Kuchnia 20 El. 24470 - zdjęcia, foto, galeria produktu, od prababci zestaw startowy Lego duplo LEGO DUPLO Duże pudełko klocków 5506, zabawki, zabawki dla dzieci, sklep z zabawkami.
Dla mojego brata ciotecznego( syn chrzestnej Zosi :-) ) coś takiego ZAB. ZAWRÓT GŁOWY Sekrety elektroniki RADIO FM + 80 eksperymentów KREATYWNE Mały naukowiec mam nadzieję, że go zainteresuje.
A dla syna chrzestnego(bo pewnie do nas przyjdą z prezentem dla Zosi tak jak w zeszłym roku a ja nawet czekoladki dla młodego nie miałam) samolot z lego(nawet nie wiem dokładnie jaki bo Ł. go wybierał)

No i teraz mam problem co ja mam postawić młodej pod choinkę....nie wiem może jej dokupić te lego, żeby miała więcej...albo myślałam też o fontannie piłek z playskoola ale koleżanka mi powiedziała, że ona chyba nie warta tych pieniedzy...jak uważacie??
laptopy oglądałam i nie wydaje mi się, żeby mlodą zainteresowały...

reklama
Gąsienicę gawędziarkę można ciągnąć :-) i w sumie każdą zabawkę - wystrczy sznurek przywiązać :-D Akurat Jula miała hopla na punkcie ciągnięcia (hmmmmmmmm...) i prawie wszystko ze sznurkiem było :-D :-D

Jasiek na mikołaja dostał reklamówę słodyczy (którą pewnie ja zjem - tzn słodycze a nie reklamówę :-D) a od nas ma układankę drewnianą i jeszcze mu kotka (Jaś uwielbia) dokupię - tylko muszę znaleźć takie co mruczy. A pod choinkę to Dino Bazyl E-EDU (Reklama TV) (1310901472) - Aukcje internetowe Allegro . Od rodziny nie wiem co dostanie, pewnie kasę jak zwykle - na pewno laptopa kupimy, a resztę kasy zostawimy na później - bo w sumie ja też nie wiem gdzie te zabawki już mam upychać

Ostatnia edycja:
A przy gąsiennicy gawędziarce to ten sznurek to sobie w tyłek mogą wsadzić jest tak krótki, że jak młoda stoi to nie da sie ciągnąć ten gąsiennicy tak żeby cała jechała po podłodze tylko jej przód wisi w górze :-/ chyba że my mamy jakiś taki lipny egzemplarz pod wzgledem sznurkowym...

Dominika a nie masz sznurówki niepotrzebnej w domu żeby dowiązać?? W każdym razie Juli krótkość sznurka nie przeszkadza w ciągnięciu - ale w sumie gąsienica lewituje trochę w powietrzu ;-)

a ja Was podziwiam, że potraficie trzymać te prezenty do 6 XII:-p M. przedwczoraj kupił Nince jakąś laleczkę (Evy czy jakoś tak) w zimowej wersji, to od razu dostała (ulubione zajęcie to zrywanie w brutalny sposób czapki z głowy tej lalce);
ja dziś jej 2 książeczki wzięłam i też natychmiast dałam; pewnie gdyby przyszły zamówione 1 XII zabawki też już by coś dostała; jedynie te pod choinkę zamierzam konsekwentnie przetrzymać do Gwiazdki, bo to fajnie będzie rozpakowywać razem z innymi:happy:
co do laptopów to myślę, że by nie bylo zainteresowania większego na razie;
a już w ogóle sporą frajde ma z taszczenia po domu tych 2 ruchomych kijków, co są w łóżeczku:-Dwyglada jak samurajka szykująca się do walki:-D

rubi - też mam stracha kiedy kurier dojedzie... już nie liczę, że 6 XII, po poście malbertki teraz się modlę by do świąt...

Gąsienicę gawędziarkę można ciągnąć :-) i w sumie każdą zabawkę - wystrczy sznurek przywiązać :-D Akurat Jula miała hopla na punkcie ciągnięcia (hmmmmmmmm...) i prawie wszystko ze sznurkiem było :-D :-D

Jasiek na mikołaja dostał reklamówę słodyczy (którą pewnie ja zjem - tzn słodycze a nie reklamówę :-D) a od nas ma układankę drewnianą i jeszcze mu kotka (Jaś uwielbia) dokupię - tylko muszę znaleźć takie co mruczy. A pod choinkę to Dino Bazyl E-EDU (Reklama TV) (1310901472) - Aukcje internetowe Allegro . Od rodziny nie wiem co dostanie, pewnie kasę jak zwykle - na pewno laptopa kupimy, a resztę kasy zostawimy na później - bo w sumie ja też nie wiem gdzie te zabawki już mam upychać
magda, na jakiego laptopa się zdecydowałaś??
bo ja chyba wezmę jednak tego od 12mies, bo tego od 18mies nie ma już w sprzedaży, a poza tym to chyba jest w języku angielskim :baffled: a co mi po takim...
co do sznurków, to faktycznie robią krótkie, też muszę coś Mai dowiązać ;-)

andariel, pochwal się jakie zakupy zabawkowe zrobiłaś :-) bo ciekawie brzmi ;-)

No i teraz mam problem co ja mam postawić młodej pod choinkę....nie wiem może jej dokupić te lego, żeby miała więcej...albo myślałam też o fontannie piłek z playskoola ale koleżanka mi powiedziała, że ona chyba nie warta tych pieniedzy...jak uważacie??

Martyna ma tą fontanne i powiem szczerze, że bardzo ją lubi. Teraz pożyczyłam ją 4-letniemu sąsiadowi, bo po wizycie u nas nie umiał zasnąć, tak bardzo mu się ta zabawka podobała :-)
Jeden minus. Strasznie głośno gra (nie ma regulacji głosu).

Na kuriera czekałam cały piątek, ale się nie doczekałam, nie dodzwoniłam, a ryby nadal czekają na akwarium :baffled:
Kurierzy jednak jeżdżą, bo siąsiad dostał zamówiony prezent mikołajkowy dzisiaj (sobota) :szok:

Martyna ma tą fontanne i powiem szczerze, że bardzo ją lubi. Teraz pożyczyłam ją 4-letniemu sąsiadowi, bo po wizycie u nas nie umiał zasnąć, tak bardzo mu się ta zabawka podobała :-)
Jeden minus. Strasznie głośno gra (nie ma regulacji głosu).

Na kuriera czekałam cały piątek, ale się nie doczekałam, nie dodzwoniłam, a ryby nadal czekają na akwarium :baffled:
Kurierzy jednak jeżdżą, bo siąsiad dostał zamówiony prezent mikołajkowy dzisiaj (sobota) :szok:

Dokładnie do nas własnie w sobote dotarły sanki:)Kurier tłumaczył ze nadrabiaja za czas kiedy nie jezdzili przez sniegi.
A fontanna to super zabawka tylko faktycznie głosno gra

Iza my tego pchacza drewnianego mamy (klauna) i teraz rozglądam się za czymś hmmm szerszym. Bo owszem fajny i kolorowy ale za wąsko ma kółka rozstawione i mała nie umie go tak pchać jak powinna. Leci więc bokiem ale grunt, że na patyku:-D

Gabi od moich rodziców dziś dostanie ślimaka grunt, że dwa w jednym, czyli i instrumenty i coś do ciągania.:-) LITTLE TIKES __ślimak cymbałki BĘBENEK 2w1 12m+ (1336263762) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
efe, fajny ten ślimak :tak: mi właśnie tez podobają się takie zabawki, co mają wiele zastosowań w jednym :-)
co do pchajki, to w sumie ona jest od 2 lat, także się jeszcze pewnie dzieciaczki nauczą ją pchać ;-)

Do góry