reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

reklama
te rowerki biegowe są od 2 lat, ale zastanawiam się czy dwulatek da sobie z nim radę?... i też mi się one podobają, no i widziałam je u siebie, tzn dzieci jeżdżące na takim rowerku i dawały sobie radę, ale nie wiem ile latek miały ;-)
a na ten rowerek za 400zł to na pewno się nie zdecydujemy, bo stwierdziliśmy z mężem, że nie jest wart takich pieniędzy, ale mimo wszystko mi się podoba :-) i nadal się zastanawiam czy warto teraz kupować na roczek rowerek trójkołowy???

Iza jeśli chodzi o taki rowerek w którym możesz małą posadzić i ją pchać to ja myśle, że naprawde warto. Moja Zocha to nie chce wysiadać z tego rowerka i cały czas tylko "bruuuu" :-D

Mojej też się podoba, ale w tych co oglądałam nie ma pasów albo podnóżka, a moja panna bez pasów nie może, a bez podnóżka też nie chce, bo jakoś nie wyobrażam sobie zwisających nóg

jeśli chodzi o rowerek biegowy - pewnie że mądry itd, ale nie dla rocznego maluszka. Znajomej corcia niejednego guza sobie nim nabila, i generalnie miala na niego wywalone.
rowerek trojkolowy polecam w 100%, często go biorę na spacer zamiast wózka, wtedy wszyscy dookoła słyszą wielką radość: jajajajaaa :) siedzi dumny, rączki trzyma na kierownicy i ogląda świat :)

ciężko powiedzieć czy rozleniwi malucha, ale czy dziecko będzie wiosną pamiętało, że rok wcześniej jeździło takim rowerkiem?

ROWEREK TRÓJKOŁOWY-MIŚ PANDA -3 KOLORY-PROMOCJA (1165296419) - Aukcje internetowe Allegro

ja go kupiłam juz miesiąc temu, co by Eryczek z niego trochę już skorzystał i naprawdę jestem zadowolona!

a stolik dwu-języczny fishera jest poprostu boski i wart swojej ceny, dla porownania mogę napisać, że Mały dostał stolik fishera za połowe tego co ten dwujezyczny i wydaje mi sie że ten stolik jest z epoki kamienia łupanego... :)

Ostatnia edycja:
hehe cudnie się Tomasz prezentuje :-) my sobie na razie darowaliśmy taki rowerek, postawiłam na pchacza odpychacza ;-) zobaczymy jak to będzie... już nie mogę się doczekać do tego 12 sierpnia i urodzin!! grrr ;-)

reklama
Do góry