reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

prezenty dla Babci i Dziadka :)

a nasza 3 letnia córka nagrała życzenia dla babci na taką specjalną kartkę pocztową. Dokleiliśmy do tej kartki jej zdjęcie i wysłaliśmy już do babci w innym mieście. WYszło super - mam nadzieję, że nagrane własnym głosem małego brzdąca "wszystkiego najlepszego z okazji dnia babci" i "kocham Cię babciu" zrobi wrażenie.
kupiliśmy w necie taką kartkę - zobaczcie same: Gadające kartki "Zr

reklama
Jeśli dziecko nie potrafi jeszcze rysować zawsze można coś kupić i pomóc dziecku wręczyć prezent. Ja dla swojego synka kupiłam na stronce e-hunters .pl milutkie poduszeczki z haftem "kochanej babci" .Na zakupach grupowych kosztowały 80 zł. ale są teraz super rabaty i zapłaciłam tylko 35 zł. polecam

My zrobiłyśmy coś na styl szkatułki.
Wzięłam opakowanie po serku topionym takie okrągłe, i nakleiłyśmy na nim zdjęcie w sercu. Dookoła pełno brokatu i różnych świecidełek moja niunia nakleiła. W środku zaś nakleiłyśmy bałwanka i mała zrobiła śnieg z waty i znowu pełno brokatu. Zabawa przednia a i prezent fajny.
w tamtym roku robiłyśmy serca z masy solnej i potem pomalowałyśmy na czerwono.

My dla babć od naszego rocznego synka zamówiliśmy bransoletkę z odciskiem jego dłoni w srebrze z firmy artess.pl Natomiast dla dziaków wykonaliśmy odlewy gipsowe 3d rączki wraz z grawerowaną dedykacją. Myślę, że będzie to idealny prezent i jednocześnie pamiątka.

My dla babć od naszego rocznego synka zamówiliśmy bransoletkę z odciskiem jego dłoni w srebrze z firmy artess.pl Natomiast dla dziadków wykonaliśmy odlewy gipsowe 3d rączki wraz z grawerowaną dedykacją. Myślę, że będzie to idealny prezent i jednocześnie pamiątka.

Myślę,ze jest to dobry prezent o ile babcia lubi takie dodatki wystroju wnętrz. Sama polecam zabrać babcie na dlugi spacer. Spędzić z nią czas.

Warto jest również zadbać o jej zdrowie. Sama jak nie mam akurat pomysłu na prezent daję babci jakiś suplement diety na zdrowe serce. W formie syropu do codziennego picia. Taki na przykład Vita Buerlecitin ma bardzo dobry wpływ na zdrowie starszych osób bo wystarczy sobie poczytać w sieci jak na obniżenie cholesterolu wpływa lecytyna.
Link do: Lecytyna i witaminy. Vita Buerlecithin - lek wzmacniający pamięć i koncentrację

Ostatnia edycja:
Zdecydowanie Biovital suplement diety na pamięć, czy zdrowie :) ale, ale drogie dziewczyny, sama go również łykam z moim chłopakiem, także nie tylko polecałabym go dla starszych ludzi ;)

reklama
Moje maluchy zawsze malują dla babci i dziadka laurki. Sama malowałam cos takiego jak byłam mała, teraz uczę tego swoje dzieci. I mam wrażenie,że babcia i dziadzio o wiele bardziej cieszą się z tego niż z prezentów materialnych.NIe pomagam dzieciom. NIech malują tak jak chcą. Nie są to idealne laurki ale ich własne...
Dodatkowo kupuję albo storczyka, albo jakieś pudełko czekoladek ( w zeszłym roku zamawiałam czekoladki ze zdjęciem). I prezent gotowy :)
parentingowo.pl/pomysly-na-prezent-dla-babci

Ostatnia edycja:
Do góry