reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezent Na Roczek

reklama
w nowej ofercie netto.. jest fajny drewniany pociag(18 elementow) i fajowe drewniane pudelko z klockami (w wiaderku przykrywka i tam mozna wrzucac klocki w otwory) calosc 50 elementow 25zl:) chyba niezle zastanowie sie oferta wazna od 13.11.2006:)

a my na mikolaja maluchom sprawimy jednemu PERYSKOP do kąpieli Little Tikes NOWOŚĆ 2006!! (140271167) - Aukcje internetowe Allegro
a drugiemu jeszcze trwaja poszukiwania no i jeszcze oczywiscie musimy dac zamowienia babciom ciotkom wujkom :) sami niemamy z mezem pomyslow na prezenty .
Zabawek maja juz multum a te wszsytkie fishery drogie mysle ze nie warto bo to sa zabawki raczej tylko dla maluchow i dzieciaki szybko z nich wyrastaja to jest moje zdanie nie powiem ze chlopcy nie maja :) nawet sama im kupowalam hehehe
:)

Fajne pomysły dziewczynki.
Ja jeszcze nie zastanawiałam się nad prezentem na roczek , a to już przecież tuż tuż.

Z nowych nabytków zabawkowych mamay klocki Fisher price takie jak w zestawie z żyrafą i pilota chicco . Obydwie zabawki zajmują Zuzkę na dłuższy czas.

kurcze....peryskop jest super, i nie drogi....muszę chyba też przeszukać allegro, bo o istnieniu niektórych zabawek nawet nie mam pojęcia:-p

reklama
martka - dzięki wielgachne! chyba naciągnę brata na ten za 77, Wojtek uwielbia telefony :-) a co, niech się chrzestny wykaże :rofl2:

zobaczymy jeszcze po ile chodzą takie cuda na mieście, ale nie sądzę, żeby taniej było

Do góry