reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezent na roczek

reklama
ja ostatnio kupowałam na roczek właśnie pchacz,bo wiedziałam że koleżanka chciała kupic dziecku,trafiony prezent, lepszy niż chodzik,uczy dziecko chodzić i jest jednocześnie zabawką fajna sprawa, ja kupiłam ERGO GYM warto porządna zabawka

bardzo fajny pomysł z tym chodzikiem, model, o którym mówisz to z chicco? ja jeszcze bym polecała wszelkiego typu pchacze itp.

Dziewczyny pamiętajcie, że teraz jest ta wielka loteria mattel, czyli jak kupicie jakąkolwiek ich zabawkę - czyli z Fisher Price też, to możecie grać. na listdomikolaja.pl , tylko nie wyrzucajcie paragonów. ale i tak je pewnie trzymacie do gwarancji. a szkoda nie skorzystać, skoro tyle zabawek przed świetami dają :):-D

czasem wystarczy kupic mala rzecz a cieszy, moja Zosia dostala m.in. na gwiazdke aparat fotograficzny taki: n_a073649_001.jpg i jest mega zadowolona. Sama tez polecam zabawke bo na wiele fajnych i pomyslowych funkcji. :)

Załączniki

• n_a073649_001.jpg
    n_a073649_001.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 124
reklama
Do góry