reklama
Rozwiązanie
Dziękuję za miłe słowa, niestety większość rodziców myśli że ta praca to raj. Oczywiście trzeba kochać dzieci i to nie z nimi jest największy problem a myślę że z wygurowanymi oczekiwaniami dyrekcji oraz rodziców.
Amen.
reklama
U
użytkownik 191
Gość
Nikt Cie nie zwolni jak jestes w ciąży, bo nie moze..A jeśli pokaże zaświadczenie ze jestem w ciąży?
Casablanca1234
Fanka BB :)
No i tu może być różnie. Są dwa rozwiązania albo beda szukac kogoś na zastępstwo albo nie i skroca ci godziny pracy bo tak trzeba (jeśli pracujesz na różne zmiany tak żeby nie pracować w godzinach nocnych i nie wiecej niż 8h).A jeśli pokaże zaświadczenie ze jestem w ciąży?
Dziękuje. Wystraszyłam się trochę jak przeczytałam że to różnie bywa... Jednak chce pracować tak długo jak tylko będę na siłachNikt Cie nie zwolni jak jestes w ciąży, bo nie moze..
Jestem nauczycielkąNo i tu może być różnie. Są dwa rozwiązania albo beda szukac kogoś na zastępstwo albo nie i skroca ci godziny pracy bo tak trzeba (jeśli pracujesz na różne zmiany tak żeby nie pracować w godzinach nocnych i nie wiecej niż 8h).
U
użytkownik 191
Gość
Nie ma za co, duzo zdrowiaDziękuje. Wystraszyłam się trochę jak przeczytałam że to różnie bywa... Jednak chce pracować tak długo jak tylko będę na siłach
nie ma za co, duzo zdrówkaDziękuje. Wystraszyłam się trochę jak przeczytałam że to różnie bywa... Jednak chce pracować tak długo jak tylko będę na siłach
Casablanca1234
Nic ci nie zrobią.Jestem nauczycielką
ewelina_1989
Zaangażowana w BB
Podziwiam Cie nauczycielko.. Też pracuje jako nauczyciel w przedszkolu. I jestem już od 6 tygodnia na zwolnieniu. Tyle chorób, nerwów związanych z rodzicami i dziecmi.. Moim zdaniem nie ma co się poświęcać bo i tak nikt tego nie doceni a jak cos się stanie nikt zdrowia nie wróci. Płatne Jest 100 procent więc nie wiem wogole gdzie jakiekolwiek zastanawiania
reklama
DarkAsterR
Podziwiam Cie nauczycielko.. Też pracuje jako nauczyciel w przedszkolu.
Szacunek dla obu pan.
Moja córka chodzi do przedszkola i uważam, ze nauczycielki przedszkolne to anioły połączone z mistrzyniami olimpijskimi w dziedzinie lekkoatletyki i Jamie Oliwierem w jedno.
Ja po weekendzie z córka jestem wyprana a one codziennie maja gromadkę maluchów, każde inne, każde aktywne, ciekawskie i żywe jak sreberko...czapka z głowy dla was.