redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
to wiadomosc dla meza Jaagi :
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tydzień,dwa to mało bo nawet nie odczuje waszej nieobecnosci.postrasz go ze juz do niego nie wrócisz i przeprowadzasz sie do mamy.naznos do domu jeszcze przed świętami kartonów do pakowania i zacznij udawać ze sie pakujesz i po świetach sobie zorganizujesz transport zeby wszystko przewieśc do mamy.moze sie wreszcie wystraszy. u mnie przynajmniej to poskutkowało, jak juz sie spakowałam to chłop sie naprawde przestraszył i zrozumiał ze to nie żarty i jestem w stanie naprawdę go zostawic no i sie opamiętał.Aga Karoo wyniosłabym sie chęcią na pare dni zeby tej gęby zakłamanej nie oglądac ale nie mam gdzie mama mieszka 350km a tutaj nikogo nie mam ale po świętach zamierzam zostac u rodzicow tydzien jak nie 2 ale powiem Wam ze sie boje ze wtedy to sie bedzie działo zadnej kontroli samowolka nastanie...dzieki dziewczyny za wsparcie!!:-(
oj to moze mój też miał kryzys wieku sredniego.każde wytłumaczenie dobre;-) mój ma 30 i tez czasem nasrane w głowie.ja to wogóle ostatnio wychodze z załozenia ze faceci przed 40 to sie wogóle nie powinni brać za zakładanie rodziny.karo a gdzie ty mieszkasz?w jakim mieście bo nie pamiętam?Moze ma kryzys wieku sredniego ;-) Chociaz moj jest rok starszy, ale takie glupoty juz mu z glowy wyparowaly... (chyba...)