kurde jakbym miala chlopa ktory to wszystko robi i tak sie mnie slucha to by bylo zycie...ehh pomazyc dobra rzecz... ja swojemu powiem ze cos cieknie, to naznosi mi narzedzi i naprawi po kilku dniach, a przy okazji taki balagan zostawi, ze szkoda gadac. JJak poprosilam go zeby umyl podologe to naznosil scierek, szmatek i takich innych przyborow do czyszczenia, podloge umyl i wszystko zostawil dla mnie do posprzatania... nastepnym razem podloge mylam sama.Recepta sprawdzona jak przywołać chłopa do porzadku.
Dziewczny te chłopy to chyba maja za duzo wolnego i daltego romansowania im się zachciewa. Naszukujcie im robote w domu a to ze wyprać trzeba i poprasować oczywiscie, i zakupy zrobic a jak z tym sie uporają to jeszcze objad ugotować z dwóch dań naturalnie. Dziecku nich przecier zrobi z jabuszka (tylko takiego słodkiego, co to trzeba wyrywać 2 km od domu bo tam najspaczniejsze hi hi :-)) Nie wspomnę o tym ze napewno jakis kranik w domu przetkać trzeba itd.;-) Jednoczesnie niech bawia dziecko, kamią i wyjdą na spacer. Zapewniam że po takich kilku dniach już sił nie bedzie miał aby misie fotografować.
A samę idzcie do fryzjera i kosmetyczki po drodze kupujac niebotycznie drogą bluzkę, bieliznę jak kto woli . A później babski wieczór i moze jakiś wypad do clubu co by samemu poflirtować.
reklama
Może ja okropna jestem ale nie pytam go czy ma ochotę to zrobić po prostu szykuję mu listę zadań do wykonania a sama wychodzę nie zważając na jego protesty. Jak wracam to oczywiscie nie wszystko zrobione tak jak bym chciała ale on jest mną zachwycony;-) Jaką to ma obrotną śliczną i cudowną żonę A o to chodzi :-)
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Może ja okropna jestem ale nie pytam go czy ma ochotę to zrobić po prostu szykuję mu listę zadań do wykonania a sama wychodzę nie zważając na jego protesty. Jak wracam to oczywiscie nie wszystko zrobione tak jak bym chciała ale on jest mną zachwycony;-) Jaką to ma obrotną śliczną i cudowną żonę A o to chodzi :-)
Agacz, to Twoj malzonek to jakis juz prawie wymarly gatunek chyba ;-) Z malo ktorym facetem cos takiego przejdzie - wiem z doswiadczenia i obserwacji :-)
K@si@
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Jaaga przykro mi z powodu Twojego chłopa. Moze ma jakaś chwilę słabości, bo sytuacja w domu go przerosła, wraz z dzieckimpojawiło sie zbyt duzo obowiązków i próbuje sie w ten sposób zrelaksować. Co nie znaczy że popieram jego zachowanie, ale trzymam kciuki, zeby sie w pore opamietał i wszystko wrócilo do normy
Witam widze ,ze jestem tutaj głownym dostarczycielem newsow na tym wątku:-tak:
Bo przeciez co chwile cos wynajduje w piątek atmosfera powiedzmy została załogodzona az do soboty kiedy to wieczorem wykorzystując moment kiedy moj niedobry chłop poszedł usypiac dziecko zajrzałam do telefonu..z nadzieją ze głupek kasuje wszytsko co by mnie juz nie stresowac ale gdzie tam....były 2 smsy jeden jeszcze w miare z jakims wierszykiem ale drugi......zreszta napisze tresc" wciąz wspomniam ten piekny zachod słonca i chwile mile spedzone w niepołomicach.."jak to przeczytałam to nogi mi sie ugieły z nerwow normalnie walnełam kielicha na uspokojenie po czym zapisałam sobie numer tej mendy i czekałam w spokoju az ten ćwok skonczy usypiac dziecko...przyszedł wiec znow sie pytam co to jest???no wreszcie nastapiła szczera rozmowa chyba 1 od tygodnia...owszem przyznał sie ze zauroczył sie z lekka ale nic miedzy nie było tylko rozmowy ze chciał sie troche dowartosciowac itd niewiem co bedzie dalej anrazie obserwuje jego kazdy krok a do tego w tej całej złosci napisałam jej smsa zeby ją uswiadomic, ze wyrywa zonatego chłopa z dzieckiem...ech mowie wam mam tego dosc mam nadzieje ze po sobotniej rozmowie wkoncu sie zreflektuje pacan jeden
Bo przeciez co chwile cos wynajduje w piątek atmosfera powiedzmy została załogodzona az do soboty kiedy to wieczorem wykorzystując moment kiedy moj niedobry chłop poszedł usypiac dziecko zajrzałam do telefonu..z nadzieją ze głupek kasuje wszytsko co by mnie juz nie stresowac ale gdzie tam....były 2 smsy jeden jeszcze w miare z jakims wierszykiem ale drugi......zreszta napisze tresc" wciąz wspomniam ten piekny zachod słonca i chwile mile spedzone w niepołomicach.."jak to przeczytałam to nogi mi sie ugieły z nerwow normalnie walnełam kielicha na uspokojenie po czym zapisałam sobie numer tej mendy i czekałam w spokoju az ten ćwok skonczy usypiac dziecko...przyszedł wiec znow sie pytam co to jest???no wreszcie nastapiła szczera rozmowa chyba 1 od tygodnia...owszem przyznał sie ze zauroczył sie z lekka ale nic miedzy nie było tylko rozmowy ze chciał sie troche dowartosciowac itd niewiem co bedzie dalej anrazie obserwuje jego kazdy krok a do tego w tej całej złosci napisałam jej smsa zeby ją uswiadomic, ze wyrywa zonatego chłopa z dzieckiem...ech mowie wam mam tego dosc mam nadzieje ze po sobotniej rozmowie wkoncu sie zreflektuje pacan jeden
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
JAAGA, ja pierdziu!!! zauroczyl??? a co on, za przeproszeniem, mlody szczawik jest??? dowal laseczce i jemu, niech sie w koncu obudzi!!
trzymam kciuki za pomyslne rozwiazanie calej tej koszmarnej sytuacji........
trzymam kciuki za pomyslne rozwiazanie calej tej koszmarnej sytuacji........
się zauroczył ja pierdolę. a co on gówniarz 16-letni jest bez żony i dziecka, żeby się zauroczał? normalnie lać po łbie to za mało i kuźwa, czym on się musi dowartościowywać? ma piękną żonę, cudowną córkę - to chyba wystarczająco go dowartościowuje
faktycznie najwyższy czas pokazać dziewoi, że to Twój facet i ojciec dziecku i że ma się od niego odstosunkować i to szybko.
faktycznie najwyższy czas pokazać dziewoi, że to Twój facet i ojciec dziecku i że ma się od niego odstosunkować i to szybko.
ollesia
mama Krecików
Co zrobil??? Zauroczyl sie... A rozum gdzie ma??? JAAGA, postaw go do pionu, bo mu sie niezle poprzestawialo w tym durnym lbie!!! Skasuj mu wszytskie zloty i inne przyjemnosci i niech sie rehabilituje spedzajac wiecej czasu z Hania. A Tobie to nie wiem jak to wynagrodzi... Ale wsciekla jestem! Az chyba swojego chlopa opieprze, na wszelki wypadek!!!
reklama
dominique.p
Fanka BB :)
O zesz kurw.a!!! No nie moge - zauroczyl się pfffff Chciał sie dowartościować, boshe Wytłumaczenia na poziomie pięcioletniego przedszkolaka z kreconymi włosami. Zachodow słońca mu sie zachcialo, cholera jasna. A o Tobie to nie pomyslal, ze zajmujesz sie dzieckiem non-stop, dbasz o dom i oczywiscie tez o niego, zeby mial co zrec itd., a on zamiast to docenic, to jakac Monisie-Pizdzisie adoruje... No słow brak Trzymaj się JAAGA i nie spuszczaj go z oka, a tej lafiryndzie uświadom, ze jej miejsce jest baaaaardzo daleko od Waszej rodziny, o!
Tak, tak profilaktyka jest bardzo ważna;-)
Az chyba swojego chlopa opieprze, na wszelki wypadek!!!
Tak, tak profilaktyka jest bardzo ważna;-)
Podziel się: