reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Praca, studia i mezowie ;)... Lubimy, czy nie?? Narzekania i zachwyty :)

Jaaga dlaczeo bezpodstawinie ...ja tu wcale nie mowie o zdradzie cielesnej bo tez nie wydaje mi sie zeby tak bylo...ale jak cos cukierkuje do innej dziewczyny ...usmieszki, pierdolki , smskiki to to czasmi tak samo boli....pogadaj z nim ze spokojna glowa ...be strong

reklama
no te chłopy to ogłupiały czy co??
Jaaga ja wiem jak to boli, trzymaj sie dzielnie , nie daj zbyć i no nie wiem co dalej trudno mi radzić ale musisz pogadac z nim , pokazać gdzie są granice( bo oni tak mają że trzeba palcem pokazać co wolno a co nie), mam nadzieję ze wam sie poukłada i już nie będzie numerów odstawiał. Ściskam i dużo siły życzę:tak:

Jaaga, kochana, nie wiem co Ci powiedziec :-( przykro mi strasznie i obiema rekami podpisuje sie pod tym co dziewczyny napisaly :-( Po co robic takiego palanta z siebie, co on, nie widzi, ze Ty uczucia swoje masz?? Kurcze, przykra sytuacja, moze faktycznie pogadaj z nim na spokojnie i niech wylozy kawe na lawe, co jest, bo tak przeciez zyc nie mozna... :-( Sciskam Cie mocno i caluje, na pewno wszystko skonczy sie dobrze!!!

wiecie co własnie natrafiłam na maila od tej szmaty..pewnie sie nie spodziewał ze napisze na tego maila domowego..tresc niby nie szkodliwa..napisała ze ma cudna tapete na laptopie i bardzo jej sie podoba..hmmm moze jego zdjecie :laugh2: przynjamniej wiem jak sie nazywa monisia:wściekła/y:i teraz wiem ze to własnie ta sama pi... z ktorą pisał na skype bo nik miała czarnams wiec sie zgadza bo to sa jej inicjały..mam ochote jej wysłac maila z fotką moją i hanki:wściekła/y:

:szok: Jaagus moze ona zeczywiscie nie wie o was? walni jej zdjecie w czulych objeciach z podpisem szczesliwa rodzina ( tutaj imie i nazwisko twojego hasbendziora ) :-D

Wkoncu sie przyznał...tak ten sms miał byc do kogos innego ale sie w pore opamietał...niewazne liczy sie to ze wogle myslał o kims innym tak jak kiedy i mnie...złamał mi serce ......łzy mi same płyna po klawiaturze.....buuuuuuu

JAAGA, straszna historia... :zawstydzona/y: Ja bym pewnie w nerwach nawtykala pieprzonej Monisi... :wściekła/y: Trzymaj sie, kochana!

Jaaga, nawtykaj tej babie!! Napisz jej maila, pokaz zdjecie z Hanusia, moze ma serce i zda sobie sprawe, co robi, skoro Twoj maz nie moze sie opamietac, to moze ona to zrobi, a on to kawal skunksa, ale moze sie poprawi, zrozumie co Ci zrobil i bedzie staral sie naprawic wszystko!! Wiem ze to ciezkie i prawie niemozliwe zeby odzyskac czyjes zaufanie, ale byc moze kiedys, kiedys mu uwierzysz, a jak nie to pamietaj, ze masz mala Hanusie, ktora bardzo Cie kocha!! Na pewno wszystko bedzie dobrze!!

reklama
o boże,tym chłopom to sie cos na wiosne w głowach popierd....ło.ja tam bym do tej pindy też wysłała maila albo zadzwoniła zeby sie od mojego faceta odpier...... ze 4 lata temu M. tez sobie na gg pisał z jakąs panienką to w koncu sie wkur...i do niej napisałam ,potem była awantura z M.no ale ona dała sobie spokój. co prawda zawiedzionego zaufania ciezko odzyskac odzyskac .nie wiem rybko co ci poradzic bo sama nie jestem w duzo lepszej sytuacji ale trzymam kciuki żeby sie wszystko ułozyło. :tak:
ja ostatnio powiedziałam M. ze go zostawie jak tylko wróce do pracy bo mam juz jego zachowania dosyć i wole byc sama niz z takim dupkiem,i on zacząl piep....że nas bardzo kocha i takie tam farmazony.ciekawe ,moze sie zastanowi nad sobą chłopak.

Do góry