reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Praca, studia i mezowie ;)... Lubimy, czy nie?? Narzekania i zachwyty :)

reklama
JAAGA, ja pierdziu :szok::no: czy Tym chłopom odpierdziela??? ja nie wiem, co Ci napisać... trzymaj się dzielnie!

JAAGA, kochana trzymaj sie!!!! tu nic nie pomoze, tylko karczemna awantura, bo do tych facetow, jak do gwozdzi z mlotem trzeba :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co za chlopisko.....:wściekła/y::wściekła/y:

Aga, jak faceta nie postraszysz, to kurcze nic nie zrozumieja...:baffled:

Leyna, miala ostatnio rakiete na zbycie....wsadzic tam tych oszolomow i wystrzelic w kosmos na kilka dni,moze cos do nich dojdzie....

wlasnie przeczytalam...bardzo mi przykro

Jagga, Aguska...trzymajcie sie, wiem ze jest wam ciezko

Jaggga....znam to, przezywalam to, tez taka panienka sie podwalala (pisalam o tym) dala sobie dopiero spokoj po tym jak dowiedziala sie ze bede miala dziecko, ale jak wyladowalam w szpitalu to juz chciala sie pojawiac u mojego meza, przynajmniej on troche zmadrzal i jej nie zaprosil

Aguska...jeju, nie wiem co bym zrobila, sioster bym chyba zabila...bral mi slow na takie zachowanie. trzemaj sie cieplutko

Aga...zycze powodzenia, mam nadzieje ze osiagniesz to czego pragniesz. niech szczescie jest zawze z toba

TRZYMAJCIE SIE DZIEWCZETA DZIELNIE

Jaaga ręce opadają, nie wiem co do radzic , może rzeczywiście ona o was nie wie, może ze zdjęciem to dobry pomysł, może choć ona się ocknie, a mężusiowi przywal w ten głupi łeb , co on k... nie widzi jakie dwa skarby ma w domu:wściekła/y:trzymaj się dzielnie, jesteśmy z Tobą...

Aga mozxe sie jednak ułoży i twój chłop się opamięta...

Życzę wam kochane dużo szczęścia z tymi bałwanami czy bez nich

O kurcze, ale sie narobilo. No strasznie mi przykro dziewczyny.
Aguska trzymaj sie dzielnie, mam nadzieje ze ten najgorszy czas szybko minie. Jesli juz zdecydowalas mu sie wybaczyc, to teraz bedziesz miala ciezkie dni, do czasu az przestanie Cie to tak strasznie bolec... czas leczy rany, tylko ze podczas leczenia tak strasznie wolno mija... podziwiam Cie i wspolczuje. A z siostra nie wiem co bym zrobila, smarkata jeszcze, ale przeciez nie glupia nie?!

JAAGA silna z Ciebie kobitka, moze szczera spowiedz i rozmowa z Twoim mezem by cos pomogla?! aha i tak wogole rozumiem Cie z tym wscibstwem, bo jak facet choc raz da powod do zazdrosci, to pozniej poprostu nie mozna inaczej. Kobieca intuicja jest w 99% prawda, a wscibstwo u kobiet wskazane.

Aga31 mysle ze chlopa sie nie da zmienic. Czasem sie moga troche poprawic, albo zmienic na krotko tylko zeby zona znow go "nie chciala zostawic", ale to szybko mija. W kazdym razie powodzenia i sily zycze w ktorakolwiek strone zdecydujesz sie isc.

Recepta sprawdzona jak przywołać chłopa do porzadku.:-D
Dziewczny te chłopy to chyba maja za duzo wolnego i daltego romansowania im się zachciewa. Naszukujcie im robote w domu a to ze wyprać trzeba i poprasować oczywiscie, i zakupy zrobic a jak z tym sie uporają to jeszcze objad ugotować z dwóch dań naturalnie. Dziecku nich przecier zrobi z jabuszka (tylko takiego słodkiego, co to trzeba wyrywać 2 km od domu bo tam najspaczniejsze hi hi :-)) Nie wspomnę o tym ze napewno jakis kranik w domu przetkać trzeba itd.;-) Jednoczesnie niech bawia dziecko, kamią i wyjdą na spacer. Zapewniam że po takich kilku dniach już sił nie bedzie miał aby misie fotografować. :tak:
A samę idzcie do fryzjera i kosmetyczki po drodze kupujac niebotycznie drogą bluzkę, bieliznę jak kto woli . A później babski wieczór i moze jakiś wypad do clubu co by samemu poflirtować.

Te chlopy to jakies popier....e sa! Pojebalo ich wszystkich czy przeislenie wiosenne! Matko jedyna!!!

Jaagus, nie wiem co Ci mam napisac...Jak dobrze wiesz sama mam nie za fajnie z T. wiec radzic drugiej osobie w podobnej sytuacji jest trudno. Ale trzymaj sie kochana! Wyslij tej szmacie sliczna fotke Waszej trojki z ogromnym podpisem! A jak to nie pomoze to zadzwon do niej i powiedz jej kilka slow albo sie z nia umow na kawe i jej wszystko wygarnij. Moze rzeczywiscie ona nie wie o Waszym istnieniu - wiadomo jak chlop potrafi nasciemniac. A jak wie i zabawia sie Waszym kosztem to niezla z niej sucz! Trzeba ja zlikwidowac! Jaagus, trzymaj sie kochana!!! Nie poddawaj sie i walcz o swoje! Ale bedzie trudno Twojemu chlopu zyskac na nowo zaufanie.... Kurcze, gdzie oni maja mozgi?? W jadrach??? Ja pierdziele!

Aga, moze Twoj chlop sie opamieta! Miejmy nadzieje, ze nie jest to tylko chwilowe nawrocenie...Badz silna i tak trzymaj - nie daj sie mu wodzic za nos!

Aguska, w Twoim przypadku troche tlumaczy cala sytuacje wiek Twojego chlopa i siostry...Wiem, ze Cie bardzo skrzywdzili... Nawet sobie nie wyobrazam jakbym byla w Twojej sytuacji... Dwie tak bliskie osoby... Mam nadzieje, ze juz jest lepiej!

Agacz, sposob dobry, ale powiem szczerze, ze w przypadku mojego T. taki pomysl by nie wypalil...No i chlop musi byc jeszcze robotny, zeby sie na cos takiego zgodzic :-)

reklama
jaaga- kurcze strasznie mi przykro... i nie mam pojęcia co Ci doradzić w takiej sytuacji...
poślij wiązkę tej głupiej pindzie... miej oczy szeroko otwarte i postaraj sie jeszcze pogadć z mężem...

aga- dobrze zrobiłaś... może w ten sposób dasz M. do myślenia...

Do góry