reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Praca, studia i mezowie ;)... Lubimy, czy nie?? Narzekania i zachwyty :)

Z tymi chryzantemami to dobre:-) , a co do sprzętów ułatwiających życie to ja jestem jak najbardziej za, po co się męczyć:-), ale to chyba dlatego, że nie cierpię prac domowych a gotowania w szczególności

reklama
A ja na razie nie mam co narzekać... narazie , bo jak kochanie moje sie przyzwyczai do nowej sytuacji to bedzie po staremu:-(
a moze nie, moze zawsze juz bedzie mnie w wiekszosci spraw wyręczał???
chyba jestem marzycielką:sick:

:-D Jaga zmyara super sprawa ulatwia zycie , uwierz!!!!! Jeszcze swemu chlopu podziekujesz :-D

a jezeli chodzi o kwiaty ( akurat lubie chryzantemy) to ja na swego nie moge nazekac . Odkad malutka jest z nami ( a to prawie dwa miesiace ) czerwone roze dostalam 3 razy bez powodu :-D mam nadzieje, ze ta tendencja sie utrzyma:-D

Witam a ja dzis najade na swojego chłopa.......to ,ze jezdzi na zloty fanow marki honda to juz przywykłam ale jak zaczął tunningowac auto to zaczełam sie wpieniac bo nie są to małe pieniądze a ja nie rozumiem na cholere ładowac w 13 letnie auto??? to lepiej ta kase dołozyc i kupic nowsze...no nic zawsze sie nagadadałam wraz z tesciową ale mojemu chłopu nie nie przemawiało to rozsądku..az do wczoraj......pojechał do mechanika wymienic jakąs dobrą czesc na bardziej zbajerowaną i tak wymienili ze auto nie odpala i o 23 musiał go ten mechanik z jakijes wiochy łaskawie przywiesc:tak: chłop załamany bo auta nie ma i co teraz??? az sam wczoraj mnie przeprosił i stwierdził ze jest głupi i sam sobie narobił biedy to teraz ma..dzis musiał brac wolne i kombinowal lawete zeby auto przwiesc do innego mechanik..mam nadzieje ,ze wyciągnie wnoski i skonczy sie to zasrane tuningowanie :eek:

jaaga i jeszcze raz się potwierdza- my kobiety zawsze mamy rację:-):-):-) ileż ci faceci nerwów by sobie oszczędzili słuchając nas!!!

Witam jestem wsciekła a jednoczesnie bardzo rozczarowana niby nic sie nie stało ale jednak a moze sie stało? fakt jestem wscibska i wszystko musze wiedziec hmm no wiec dzisiaj..chłop moj wstał rano..i juz szedł do łązienki po czym wrocił sie po telefon i połozył go w przedpokoju cos mnie to zastanowiło nigdy nie grzebie w jego telefonie bo jak zawsze to zrobie to jest afera i dzis tez była bo...patrze na smsy a tu przysłana fotka misia i podpisane dobranoc michałku..:wściekła/y: dodam jeszcze ze skubaniec podpisał sobie tą pindzie w ksiązce tel. jako ubezpieczenia:no::wściekła/y:nogi sie mi ugieły on jej tez wysłał fotke misia a raczej mojego misia:-( ktorego kiedys mi kupił na walentynki a jeszcze sie wczoraj zastanawiałam po cholere robi fotke misiowi??? no wiec wszystko jasne ja wiem ze romans to nie jest ale wkurwia mnie, ze za moimi plecami ma jakies nieznane mi kolezaneczki ktorym wysyła smsy na dobranoc zawiodłam sie na nim starsznie awature zrobiłam ze hoho on oczywiscie tweirdzi ze nic sie nie stało i ze to tylko kolezanka..ale naprawde płakac mi sie chce..
Juz nie wspomne jak mnie :wściekła/y:wku... w sobote zapowiedziałam mu ze przyjezdzaja do mnie kolezanki i ze bedziemy miec babską impreze i dzieckiem ma sie zając :baffled:to dziecko usypiac musiałam ja bo idiota zostawił ją sama w kuchni w wozku ta sie chyba udezryła albo cos i tak sie rozwyła ze uspokoic nie mogłam...i wiekszosc imprezy dziecko byłlo zemną pomijam to ze w nocy nie chciała spac bo tak jej dawał jesc ze sie cała zarzygała i kto z nią siedział ja a ten sobie smacznie spał..rece mi opdaja mam juz tego dosc...:wściekła/y:buuuuuuu

JAAGA, boszee co za faceci!! a jeszcze gorsze te "pseudokolezanki":wściekła/y:

ja kiedys mialam podobna sytuacje i taki opieprz dostal,ze stanelo na tym,ze kolezanki wybierac bede mu ja:-p

trzymaj sie dzielnie!!!:-) :-) i ostro z nimi, bo sie nigdy nie naucza odpowiedzialnosci;-)

Zapisałam sobie numer ten pindy jak sie gorzej zdenerwuje to jej takiego smsa napisze ze jej w pięty pojdzie a po 2 ja jestem tolerancyjna ale jaka normalna dziewczyna sie czepia zonatego goscia??:wściekła/y: juz mi na gg pisze jak to mnie kocha itd ale narazie jestem obrazona na zaboj bo mowic i pisac to sobie mozna rozne rzeczy:baffled: liczy sie zachowanie...

reklama
Do góry